اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 306518

تاریخ: 1404/08/12

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 306518

تاریخ: 1404/08/12

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

تمرین آمادگی برای مواجهه با تهدیدات نظامی در سطح پتروشیمی منطقه پارس

Military-readiness-exercise-1024x1024
تیم مدیریت بحران شرکت مبین انرژی خلیج فارس در مانور دورمیزی سطح یک تکمیلی با عنوان «حوادث ناشی از مخاطرات نظامی» حضور یافت و با اجرای سناریوهای مختلف، آمادگی خود را در برابر تهدیدات احتمالی نظامی مورد ارزیابی قرار داد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت مبین انرژی خلیج فارس؛ در راستای ارتقای سطح آمادگی و هماهنگی میان واحدهای مختلف، مانور دورمیزی سطح یک تکمیلی با موضوع «حوادث ناشی از مخاطرات نظامی» برگزار شد. در این مانور، ابعاد فنی، تکنیکی و مدیریتی مواجهه با شرایط اضطراری ناشی از حملات نظامی مورد بازبینی و تمرین قرار گرفت.

تیم مدیریت بحران شرکت مبین انرژی خلیج فارس به‌عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در حوزه ایمنی و پدافند غیرعامل، در این مانور حضور فعال داشت. در جریان تمرین، مهندس ربیعی به‌عنوان فرمانده حادثه، مهندس احسن فرمانده عملیات، دکتر صادقی مسئول برنامه‌ریزی، مهندس آهویی مسئول ایمنی، مهندس قلندری مسئول پشتیبانی و دکتر شایان‌فر به‌عنوان افسر رابط نقش‌های خود را بر اساس سناریوی از پیش تعیین‌شده ایفا کردند.

هدف از برگزاری این مانور، افزایش هماهنگی بین بخش‌های عملیاتی، ایمنی، پشتیبانی و فرماندهی در شرایط وقوع حوادث نظامی و تقویت تصمیم‌گیری‌های سریع و مؤثر در شرایط بحرانی عنوان شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

موافقت منابع طبیعی قزوین با صدور پروانه‌های اکتشاف پهنه‌های الموت و آلونیت

نشست کمیته تعامل استان قزوین با حضور معاون اکتشاف و بهره‌برداری ایمپاسکو با توافق با اداره کل منابع طبیعی استان برای صدور پروانه‌های اکتشاف پهنه‌های الموت و آلونیت و ایجاد مسیر جدیدی برای شناسایی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های معدنی پایان یافت.