اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 304688

تاریخ: 1404/08/11

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 304688

تاریخ: 1404/08/11

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

چادرملو در کان‌ماین ۲۰۲۵؛ پیوند تجربه، فناوری و توسعه پایدار معدنی

چادرملوووو
شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به همراه مجموعه‌ای از شرکت‌های تابعه خود در نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی، ماشین‌آلات و تجهیزات معدن و راهسازی (کان‌ماین ۲۰۲۵) با محوریت توسعه پایدار و نمایش دستاوردهای نوین حضور یافت.

به گزارش اقتصاد ملت؛ شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به همراه مجموعه‌ای از شرکت‌های تابعه خود در نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی، ماشین‌آلات و تجهیزات معدن و راهسازی (کان‌ماین ۲۰۲۵) با محوریت توسعه پایدار و نمایش دستاوردهای نوین حضور یافت.

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به همراه شرکت‌های تابعه خود در نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی، ماشین‌آلات و تجهیزات معدن، راهسازی و صنایع وابسته (کان‌ماین ۲۰۲۵) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران حضور یافت.

این شرکت به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های معدنی و صنعتی کشور، در مهم‌ترین رویداد سالیانه حوزه معدن با رویکردی توسعه‌محور شرکت کرده است.

همچنین در این رویداد، چادرملو با همراهی برخی شرکت‌های تابعه خود شامل عصر نوین بهاباد، دشت یوز، کانسار، صندوق پژوهش و فناوری صنایع معدنی، سریر لجستیک و تاچکو (شرکت توسعه انرژی چادرملو) حضور یافته تا دستاوردها و توانمندی‌های خود در حوزه استخراج، فرآوری و حمل‌ونقل مواد معدنی را به نمایش بگذارد.

لازم به ذکر است، نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی، ماشین‌آلات و تجهیزات معدن، راهسازی و صنایع وابسته از امروز تا ۱۴ آبان‌ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بیانیه شرکت ملی صنایع مس ایران درباره اتفاقات اخیر

در پی انتشار اخباری درباره احضار و بازداشت تعدادی از کارکنان و بازنشستگان شرکت ملی صنایع مس ایران و مجتمع مس سرچشمه، روابط عمومی شرکت به‌منظور شفاف‌سازی و پاسخ‌گویی به افکار عمومی و ذی‌نفعان اعلام می‌کند

پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه گندله‌سازی ۲ چادرملو

فرید دهقانی، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، به همراه جمعی از مدیران این شرکت، با حضور در محل اجرای پروژه گندله‌سازی ۲، از روند احداث این طرح بازدید کرد و آخرین وضعیت پیشرفت بخش‌های مختلف آن را مورد بررسی قرار داد.

فولاد غدیر نی‌ریز در مسیر توسعه و بومی‌سازی فناوری با تکیه بر ظرفیت دانش‌بنیان‌های فارس

در راستای تقویت پیوندهای صنعت و فناوری، جمعی از مدیران، نمایندگان شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان مجموعه پارک علم و فناوری فارس با حضور در شرکت فولاد غدیر نی‌ریز، زمینه‌های همکاری مشترک برای توسعه فناوری‌های مورد نیاز فولاد غدیر نی‌ریز را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند.

تکمیل زنجیره ارزش و تأمین پایداردر فولاد سنگان

معاون توسعه و تکنولوژی فولاد سنگان با اشاره به اهمیت پروژه ۲.۵ میلیون تنی کنسانتره هماتیت–مگنتیت در تأمین پایدار خوراک، از انجام بخش قابل‌توجهی از فعالیت‌های مهندسی، تأمین و اجرای این پروژه خبر داد و اعلام کرد مبنای پیشرفت پروژه، آخرین صورت‌وضعیت‌های تأییدشده است.