اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 304409

تاریخ: 1404/08/10

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 304409

تاریخ: 1404/08/10

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

مرتضی خامی به ‌عنوان مدیر عامل هلدینگ آسان‌پرداخت منصوب شد

q586 (1)
با برگزاری جلسه هیات‌‌مدیره شرکت آسان‌پرداخت، مرتضی خامی به‌ عنوان مدیر عامل جدید این شرکت معرفی شد و از زحمات باقر صمدی قدردانی شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌ عمومی آسان‌پرداخت؛ مرتضی خامی که از اسفند ۱۴۰۳ ریاست هیات‌مدیره این شرکت را بر عهده داشته است، پیش‌تر در مقام مدیر عامل بانک گردشگری و ریاست هیات‌مدیره بانک شهر فعالیت داشته است. ایشان همچنین در سمت مشاور عالی و دستیار ویژه مدیر عامل بانک شهر بوده‌اند.

در دوره حضور مرتضی خامی در هیات‌مدیره آسان‌پرداخت نیز، تصمیمات راهبردی مؤثری برای هم‌افزایی میان بانک‌های سهامدار و آسان‌پرداخت اتخاذ شده است. این رویکرد، با هدف بازتعریف جایگاه ممتاز آسان‌پرداخت در صنعت مالی و پرداخت و تمرکز بر توسعه پایدار خدمات دیجیتال ادامه خواهد یافت.

خامی، که سوابق ارزشمند مدیریتی داشته، اکنون در جایگاه مدیرعامل هلدینگ آسان‌پرداخت، ماموریت خود را در جهت تلفیق خدمات مالی دیجیتال با زیرساخت‌های بانکی آغاز کرده است.

همچنین در این جلسه، آقای داوود طبسی به ‌عنوان رئیس جدید هیات‌مدیره شرکت آسان‌پرداخت منصوب شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

جنگ خاموش علیه شبکه بانکی؛ شلیک به اعتماد مردم

حملات سایبری اخیر به شبکه بانکی با هدف سرقت دارایی مردم نبود؛ بلکه با هدف ایجاد اختلال در خدمات، تضعیف اعتماد عمومی و جنگ روانی علیه اقتصاد کشور انجام شد، اما با تلاش متخصصان و همراهی مردم، امنیت حساب‌ها حفظ شد.

جهش عملیاتی بیمه البرز در بیمه زندگی و سرمایه گذاری پروژه محور با اتکا به نقش راهبردی شبکه فروش

نشست تخصصی و راهبردی مدیرعامل بیمه البرز با کارکنان شعبه و شبکه فروش این شرکت در استان گیلان با هدف پایش شاخص های عملکردی شعبه رشت، تبیین استراتژی های کارآمد توسعه بازار و ارزیابی بازخورد عملیاتی طرح های بیمه ای برگزار شد.