اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 30230

تاریخ: 1398/07/08

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 30230

تاریخ: 1398/07/08

کپی نشانی خبر

معاملات تهاتری با برخی کشورها

2627

مدیرعامل بانک توسعه صادرات با بیان اینکه شرط موفقیت معاملات تهاتری نزدیک بودن رقم واردات و صادرات است، گفت:در صورتی که این معاملات به خوبی برنامه‌ریزی شود، نقل و انتقالات پول به حداقل ممکن خواهد رسید.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از ایبنا، علی صالح آبادی درباره معاملات تهاتری با کشورهای مختلف اظهار داشت: در حال حاضر قراردادهای مربوط به مدل‌های معاملات تهاتری را با برخی از کشورها داریم و اینگونه از معاملات قابل انجام است.

وی توضیح داد که با انجام معاملات تهاتری، در صورت صادرات یک محصول از سوی یک تولیدکننده یا بازرگان ایرانی، حساب آن فرد حقیقی یا حقوقی در بانکی در کشور مقصد به پول ملی طرف مقابل شارژ می‌شود و بانک‌های ایرانی معادل آن مبلغ را به ریال در داخل به وی پرداخت می‌کنند.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ادامه داد: در صورتی که وارداتی نیز از یک کشور دیگر انجام شود، ما می‌توانیم حساب صادرکننده خارجی را از محل منابعی که در آن کشور داریم، پرداخت کنیم.

صالح آبادی تصریح کرد: شرط موفقیت معاملات تهاتری آن است که میزان صادرات و واردات دو کشور به یکدیگر نزدیک باشد و در صورتی که قراردادهای مربوط به معاملات تهاتری به خوبی راه بیفتد، میزان نقل و انتقالات پول به حداقل ممکن خواهد رسید.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رقابت آینده مس بر سر آب و انرژی است

‌یک کارشناس صنعت مس با اشاره به چالش‌های آب، انرژی و باطله‌های معدنی در مسیر توسعه صنعت مس تأکید کرد که رقابت آینده این صنعت تنها بر سر میزان ذخایر نخواهد بود؛ بلکه بهره‌وری، فناوری و مدیریت منابع تعیین می‌کند کدام شرکت‌ها از فرصت رو به رشد بازار مس سهم بیشتری خواهند گرفت.

بریکس؛ فرصت فعال‌سازی دیپلماسی معدنی

در بیانیه پایانی اجلاس سران بریکس در دهلی‌نو؛ برای نخستین‌بار بندی مستقل به «مواد معدنی حیاتی» اختصاص یافت. چندی پیش نیز چنین اتفاقی در اجلاس سران گروه ۷ رخ داده بود. این تحولات نشان می‌دهد اهمیت مواد معدنی حیاتی و رقابت جهانی بر سر آنها در اقتصاد سیاسی بین‌المللی، هر روز ابعاد گسترده‌تری پیدا می‌کند.

 بانک کشاورزی در خط مقدم تأمین مالی امنیت غذایی

امنیت غذایی تنها به میزان تولید محصولات کشاورزی وابسته نیست؛ بلکه  آنچه پس از برداشت محصول اتفاق می‌افتد، به همان اندازه در تأمین پایدار غذای جامعه اهمیت دارد. محصولی که به‌ موقع فرآوری، بسته‌بندی، نگهداری و روانه بازار نشود؛ بخشی از ظرفیت تولید کشور را هدر می‌دهد و زنجیره‌ای از مشکلات از افزایش ضایعات تا کاهش درآمد تولیدکنندگان و اختلال در عرضه را ایجاد می‌کند