اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 301564

تاریخ: 1404/07/12

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 301564

تاریخ: 1404/07/12

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
سفر کاری رییس کل بانک مرکزی به اصفهان با همراهی مدیرعامل بانک تجارت

دکتر فرزین: انرژی خورشیدی از مهم‌ترین اولویت‌های رئیس‌جمهور است

بانک تجارت
رئیس کل بانک مرکزی در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با تأکید بر اهمیت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور گفت: انرژی خورشیدی از مهم‌ترین اولویت‌های رئیس‌جمهور است و تمام ظرفیت نظام بانکی پشت اجرای این پروژه قرار دارد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از مدیریت امور روابط‌ عمومی بانک تجارت؛ رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه در سفر یک روزه به استان اصفهان در جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی و شورای هماهنگی بانک‌ها شرکت کرد و با فعالان اقتصادی و مدیران شهرک‌های صنعتی استان اصفهان دیدار و گفت‌وگو کرد.

طرح‌های خورشیدی فوری تأمین مالی می‌شوند

محمدرضا فرزین، در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با تأکید بر اهمیت توسعه انرژی خورشیدی در کشور اظهار کرد: انرژی خورشیدی از مهم‌ترین اولویت‌های رئیس‌جمهور است و تمام ظرفیت نظام بانکی پشت اجرای این پروژه‌ها قرار دارد.

رئیس کل بانک مرکزی افزود: در استان اصفهان، هر فرد یا مجموعه‌ای که طرحی در حوزه انرژی خورشیدی داشته باشد، در صورتی که مقیاس آن کوچک باشد، تأمین مالی آن از طریق بانک‌های داخلی استان پیگیری می‌شود و برای پروژه‌های بزرگ مقیاس، تأمین منابع از طریق انتشار اوراق سپرده خاص انجام خواهد شد.

وی اضافه کرد: حمایت و تأمین مالی اولویت‌دار از طرح‌های توسعه انرژی خورشیدی از طریق نظام بانکی نیز مهیا شده و امکان استفاده از فروش اوراق قرضه برای پروژهای بزرگ مهیاست.

در این سفر تعدادی از مدیران عامل بانک های کشور رئیس کل بانک مرکزی را همراهی کردند.

دکتر اخلاقی مدیرعامل بانک تجارت نیز در حاشیه این سفر با تعدادی از مشتریان این بانک در استان اصفهان از جمله “گروه صنعتی انتخاب” دیدار و گفت‌وگو کرد و بر آمادگی بانک تجارت برای گسترش همکاری با این مجموعه‌های تولیدی کشور تاکید نمود.

گفتنی است بانک تجارت اخیرا با امضای تفاهمنامه‌ای با وزارت نیرو جذب سرمایه‌های خرد در پروژه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر از طریق انتشار توکن انرژی را امکانپذیر کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

«دیما» در مسیر اقتصاد دیجیتال؛ بانک ملت اعتبار خرد را هوشمند می‌کند

مدیرعامل بانک ملت از راه‌اندازی «دیماپی» برای اعتباردهی هدفمند به مشتریان، توسعه خدمات زنجیره‌ای با «تیما» و برنامه این بانک برای ایفای نقش به‌ عنوان یکی از زیرساخت‌های مالی اقتصاد دیجیتال کشور خبر داد.

وزارت اقتصاد در الکامپ، ظرفیت‌های حمایت از اقتصاد دیجیتال را معرفی می‌کند

خیابان سئول این روزها میزبان بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ است؛ رویدادی که امسال در شرایطی برگزار می‌شود که اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی، امنیت سایبری و فناوری‌های نوین بیش از گذشته در کانون توجه سیاست‌گذاران و فعالان اقتصادی قرار گرفته‌اند. وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز با حضور در این نمایشگاه، مجموعه‌ای از خدمات و ظرفیت‌های خود برای تسهیل فعالیت کسب‌وکارها و حمایت از اقتصاد دیجیتال را معرفی کرده است.

۴۷۰۰ خانواده در خراسان شمالی صاحبخانه شدند

همزمان با گرامیداشت هفته دولت و در آیینی با حضور مقامات ارشد ملی و استانی، ۴۷۰۰ واحد مسکونی طرح نهضت ملی در استان خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید؛ پروژه‌هایی که بخش عمده آن‌ها در سایه تأمین مالی به‌موقع، ارزیابی تخصصی و تزریق پیوسته اعتبارات توسط مدیریت شعب بانک مسکن استان تکمیل و به متقاضیان تحویل داده شد.