اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 301029

تاریخ: 1404/07/06

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 301029

تاریخ: 1404/07/06

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
همزمان با 28مین نمایشگاه الکامپ؛

مدیران عامل بانک صادرات ایران و ایرانسل تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

بانک صادرات ایران؛
​همزمان با برگزاری بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ) تفاهم‌نامه توسعه همکاری و خدمات متقابل بانک صادرات ایران با شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل بعلاوه تفاهم‌نامه سه‌جانبه این بانک با ایرانسل و شرکت پرداخت الکترونیک سپهر به امضا رسید.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌ عمومی بانک صادرات ایران؛ محسن سیفی مدیرعامل بانک صادرات ایران ضمن بازدید از بخش‌های مختلف نمایشگاه الکامپ از جمله مهمترین اپراتورهای تلفن همراه کشور، در دیدار با علیرضا رفیعی مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل، تفاهم‌نامه توسعه همکاری با این  شرکت را امضا و بر تداوم همکاری بانک صادرات ایران با شرکت‌های بزرگ فناوری اطلاعات کشور برای توسعه زیرساخت‌ها تأکید کرد.

وی در جمع خبرنگاران با اشاره به امضای تفاهم‌نامه این بانک با شرکت ایرانسل گفت: بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های بزرگ کشور افتخار دارد که در زمینه توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و فعالیت‌های مربوط به ICT و IT در کنار شرکت‌های بزرگ کشور ایستاده است.

سیفی توسعه فعالیت‌ها و همکاری‌ها در زمینه عملیاتی کردن خدمات پرداخت‌های موبایلی در قالب تفاهم‌نامه سه‌جانبه را نیز مورد توجه قرار داد و افزود: در زمینه توسعه خدمات نوین برای مجموعه بانک صادرات ایران و ایرانسل توافقات مناسبی صورت گرفته است.

وی همچنین تسریع در روند تغییرات حوزه فناوری اطلاعات را نیز خاطرنشان کرد و افزود: بخش فناوری اطلاعات در بانک صادرات ایران همزمان با پیشرفت تکنولوژی و تغییر ذائقه و نیاز مشتریان، در حال تغییر و پیشرفت است و امیدواریم که بتوانیم به نیازهای مالی و بانکی مشتریان و مخاطبان به ویژه در حوزه مبادلات پولی و پرداخت‌های موبایلی نوین، به نحوه شایسته‌ای پاسخ دهیم.

بنابراین گزارش، توسعه همکاری‌ها و افزایش تعاملات في‌مابين در زمينه‌هاي مرتبط و ارائه انواع خدمات ارتباطی و زیرساختی و سرویس های توانمندساز دیجیتال از سمت اپراتور به بانک صادرات و ارائه خدمات مالي و بانكي (ریالی و ارزی)، اعطاي انواع تسهيلات، گشايش اعتبارات اسنادي ریالی و ارزی(دیداری و مدت‌دار)، صدور انواع ضمانت نامه ریالی و ارزی، ارائه خدمت صدور سفته، برات و چک بصورت برخط و آنلاین با اتصال فنی به وب سرویس ها و API‌ های مربوطه، پذیرش رکن ضامن جهت صدور گواهی سپرده خاص، انتشار اوراق صکوک، تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی درقالب اوراق گام و … براي ایرانسل و شركت‌های معرفی‌شده متناسب با عملکرد هر یک و نیز ارائه خدمات بانکی به کارکنان معرفی‌ شده از سوی شرکت در چارچوب قوانين و مقررات جاری بانك و سیاست‌های اعتباری و ضوابط ناظر بر تخصیص اعتبار هر سال و ضوابط ابلاغی از سوی بانک مرکزی، مهمترین محورهای این تفاهم‌نامه است.

همچنین بر اساس تفاهم‌نامه سه‌جانبه امضا شده بین بانک صادرات ایران، ایرانسل و شرکت پرداخت الکترونیک سپهر که به امضای مدیران عامل، محسن سیفی، علی‌رضا رفیعی و احمد پیشگاه‌زاده، رسید، توسعه همکاری فناورانه و بانکی، طراحی و اجرای خدمات نوین پرداخت موبایلی مبتنی بر شماره تلفن همراه مشترکین ایرانسل مورد توافق قرار گرفت.

مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنین در بازدید از غرفه سایر اپراتورهای ارتباطی کشور از جمله همراه اول، رایتل، شرکت گروه فن‌آوا، شرکت شاتل و شرکت مخابرات ایران با مدیران این شرکت‌ها دیدار  و راه‌های توسعه همکاری با این شرکت‌ها را بررسی کرد.

7.jpg

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

«احیا۱» با سودآورترین نیم‌سال، راهی فرابورس می‌شود؛ از رکورد تولید تا شفافیت در بازار سرمایه

شرکت «احیا استیل فولاد بافت» در دومین نشست ویژه معرفی خود برای ورود به فرابورس، ضمن تشریح عملکرد عملیاتی و مالی، از ثبت بالاترین سود سال‌های اخیر، تولید سالانه ۱.۶ میلیون تن آهن اسفنجی و حرکت به سمت افزایش شفافیت در بازار سرمایه خبر داد؛ شرکتی که در اوج تحریم‌ها به بهره‌برداری رسید و امروز به یکی از بازیگران مهم زنجیره فولاد کشور تبدیل شده است.

آکو باتری از توسعه زنجیره ارزش تا هدف‌گذاری سود ۶.۳همتی

در شرایطی که توسعه تولید داخلی، تکمیل زنجیره ارزش و کاهش وابستگی به واردات به یکی از محورهای اصلی اقتصاد کشور تبدیل شده است، شرکت آکو باتری ایرانیان با تکیه بر زنجیره یکپارچه تولید، فناوری دانش‌بنیان و سابقه بیش از چهار دهه فعالیت، خود را برای ورود به بورس اوراق بهادار تهران آماده می‌کند.

قفل ۲.۷ همتی بیمه دانا شکست؛ سپرده‌های ارزی پس از سال‌ها به منابع ریالی تبدیل شد

بیمه دانا پس از سال‌ها محدودیت در استفاده از بخشی از سپرده‌های ارزی خود در بانک تجارت، موفق شد این دارایی‌ها را با نرخ حواله ETS پایان سال به حدود ۲ هزار و ۶۸۹ میلیارد تومان منابع ریالی تبدیل کند. این عملیات طبق اعلام رسمی شرکت بدون شناسایی سود یا زیان انجام شده است، اما از منظر نقدشوندگی، یک دارایی کم‌استفاده را به منابعی تبدیل کرده که امکان بهره‌برداری مالی از آن بیشتر خواهد بود.