اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 299965

تاریخ: 1404/07/02

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 299965

تاریخ: 1404/07/02

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید صورت گرفت؛

دعوت شرکت آب و نیرو از دانشگاه ها جهت بازدید از کتابخانه و نمایشگاه دائمی صنعت برق‌آبی

3da03183-01a0-4135-b48f-5c7f99621a7b
مدیریت روابط عمومی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران ضمن تبریک فرا رسیدن سال تحصیلی جدید از اساتید دانشگاه و دانشجویان دعوت می‌کند با حضور در کتابخانه و نمایشگاه دائمی صنعت برق‌آبی، از نزدیک با آخرین دستاوردها و توانمندی‌های کشور در حوزه تولید انرژی برق‌آبی و ساخت سدها آشنا شوند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو؛ این نمایشگاه در محل ساختمان مرکزی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران برپا است و بازدید از آن فرصتی ارزشمند برای آشنایی با فرایندها، تجهیزات و فناوری‌های به‌کاررفته در صنعت سد و نیروگاههای برق‌آبی به عنوان بزرگترین تولیدکننده انرژیهای پاک و تجدیدپذیر کشور، محسوب می‌شود.

دانشگاه‌ها و مراکز علمی می‌توانند با هماهنگی قبلی و تماس با شماره تلفن 27823210، گروه‌های بازدیدکننده خود را به نمایشگاه اعزام و به صورت رایگان از جزئیات فعالیت‌ها و پروژه‌های ملی این صنعت آگاه شوند.

این اقدام با هدف ارتقای سطح دانش عمومی و تخصصی نسل جوان و اساتید دانشگاه و ایجاد ارتباط نزدیک‌تر میان صنعت و دانشگاه صورت می‌گیرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

۱۲۰ مگاوات برق پاک در راه شبکه

چهار واحد نیروگاه برق‌آبی چم‌شیر در استان کهگیلویه و بویراحمد، به‌کارفرمایی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، در آستانه بهره‌برداری رسمی قرار گرفته‌اند؛ طرحی که با ورود ۱۲۰ مگاوات ظرفیت جدید به مدار تولید، علاوه بر افزایش سهم انرژی‌های پاک در سبد برق کشور، می‌تواند به تأمین برق پایدار در ساعات اوج مصرف، کاهش فشار بر شبکه سراسری و صرفه‌جویی قابل توجه در مصرف سوخت‌های فسیلی کمک کند.

توزیع روغن موتور دیزلی در پایانه امیرکبیر اصفهان توسط شرکت نفت سپاهان

شرکت نفت سپاهان بمنظور ساماندهی بازار روغن موتور دیزلی و حمایت از رانندگان اتوبوسرانی و ناوگان حمل و نقل سنگین، طرح توزیع مستقیم این محصول را از امروز در پایانه امیرکبیر اصفهان آغاز کرد. این طرح که تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد داشت، با دستور دکتر جمالی نژاد استاندار اصفهان و با هدف کاهش التهاب بازار و حذف واسطه‌ها به مرحله اجرا درآمده است.