اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 299144

تاریخ: 1404/06/26

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 299144

تاریخ: 1404/06/26

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

گزارشی از عملیات تعویض خطوط GRP مبین انرژی خلیج‌فارس

download-8
مدیر عملیات بهره‌برداری مبین انرژی خلیح‌فارس با اشاره به از سرویس خارج شدن خط ۲۵۰۰ آب دریای شرکت آریا ساسول گفت: از ساعات اولیه این سانحه، تیم‌های عملیاتی و امدادی در محل حضور پیدا کرده و عملیات تعمیرات آغاز شد.

به گزارش اقتصاد ملت از روابط عمومی شرکت مبین انرژی خلیج‌فارس؛ سید علی هادوی ادامه داد: تا این لحظه عملیات تحت نظارت مدیریت مجتمع بدون وقفه در حال انجام است.

گفتنی است عملیات تعویض خطوط GRP شرکت مبین انرژی خلیج فارس در ساعات ابتدایی بامداد شنبه ۲۲ شهریور ماه دچار سانحه شد. تیم متخصص شرکت مبین انرژی خلیج فارس نیز عملیات تعویض خطوط انتقال آب را از ساعات اولیه این سانحه آغاز کرده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

هت‌تریک ناکامی در پارس جنوبی/وقتی «پتروپارس» به جای گاز؛ «بحران» تولید می‌کند

در عملیات اسیدکاری یکی از چاه‌های پارس جنوبی که توسط شرکت پتروپارس انجام شد؛ لوله مغزی سیار (Coiled Tubing) در عملیات حفاری چاه‌های درون میدانی فاز یک پارس‌جنوبی گیر کرده و پس از گذشت ۲۰روز هنوز موفق به انجام عملیات آزادسازی نشده است.

دعوت به همکاری و فراخوان جذب نیروی انسانی در هلدینگ سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران

هلدینگ سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران (سهامی عام) به منظور تأمین بخشی از نیروی انسانی موردنیاز خویش، در نظر دارد از میان دانش‌آموختگان واجد شرایط مرد، از طریق برگزاری آزمون علمی، ارزیابی و مصاحبه تخصصی و سنجش سلامت (طب کار)، در چارچوب مقررات قانون کار و تأمین اجتماعی، اقدام به جذب و استخدام نیرو کند.

چهار خبر خوب نمایشگاه تهران همزمان با ایران آگروفود

همزمان با آماده سازی محل دائمی نمایشگاه های بین المللی ایران برای میزبانی از سی و سومین نمایشگاه بین المللی ایران آگروفود، شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ایران مجموعه ای از اقدامات عمرانی، زیرساختی و خدماتی را با هدف ارتقای کیفیت برگزاری رویدادها، بهبود خدمات به مشارکت کنندگان و بازدیدکنندگان و توسعه ظرفیت های نمایشگاهی به اجرا رسانده است.