اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 299059

تاریخ: 1404/06/22

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 299059

تاریخ: 1404/06/22

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

پایان موفق ممیزی داخلی سیستم مدیریت یکپارچه و انرژی در پتروشیمی پردیس

567454676_vni (2)
با مشارکت ۷ تیم ممیزی داخلی و حضور مشاورین برتر ؛ انطباق با استانداردهای ISO و HSE-MS تأیید شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت پتروشیمی پردیس؛ ممیزی داخلی سیستم‌های مدیریت یکپارچه (IMS) و مدیریت انرژی این شرکت با حضور گسترده واحدهای سازمانی برگزار و با موفقیت به پایان رسید.

این ارزیابی، انطباق فرایندها با الزامات استانداردهای بین‌المللی ISO 9001:2015 (مدیریت کیفیت)، ISO 14001:2015 (مدیریت محیط‌زیست)، ISO 45001:2018 (ایمنی و بهداشت شغلی)، ISO 50001:2018 (مدیریت انرژی)، HSE-MS (ایمنی، بهداشت و محیط‌زیست) و نیز استاندارد تخصصی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی ISO/TS 29001:2020 را در بر گرفت. فرآیند ممیزی توسط ۷ تیم داخلی متشکل از ممیزان و مشاهده‌گران انجام شد و به‌منظور ارتقای کیفیت ارزیابی و هم‌افزایی دانش، دو نفر از سرممیزان برجسته کشوری از خارج از سازمان نیز به‌عنوان مشاور حضور داشتند.

دکتر احسان گودرزی، مدیر برنامه ریزی،سیستم ها و اطلاعات ضمن قدردانی از همکاری واحدها گفت: این ممیزی صرفاً سنجش انطباق نبود، بلکه فرصتی بود برای هم‌آموزی، یکپارچه‌سازی نگاه فرایندی و تصمیم‌گیری داده‌محور تا شکاف‌ها دقیق‌تر شناسایی و برای بهبود، راهکارهای عملیاتی تعریف گردد.

در همین راستا، آرمان نیازی، مدیر طرح و برنامه، با اشاره به نتایج نهایی افزود: یافته‌ها نشان می‌دهد تعهد سازمان به الزامات استانداردها و نهادینه‌شدن فرهنگ بهبود مستمر در پتروشیمی پردیس تثبیت شده است و پیشنهادهای اصلاحی استخراج‌شده با اولویت‌بندی و برنامه زمان‌بندی مشخص، در تعامل با واحدهای ذی‌ربط پیگیری خواهد شد. بر پایه جمع‌بندی تیم‌های ممیزی، نتایج این دوره ضمن تأیید انطباق و برجسته‌کردن نقاط قوت، فرصت‌های بهبود را نیز تبیین کرده و جایگاه پتروشیمی پردیس را در مسیر تعالی سازمانی و توسعه پایدار بیش از پیش تحکیم می‌ کند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

درخشش صنایع شیمیایی ایران در اجلاس سراسری «نشان عالی ساخت ایران»

نخستین اجلاس سراسری «نشان عالی ساخت ایران؛ از مدیر شایسته تا برند ملی ماندگار»؛ با حضور جمعی از مقامات، مدیران ارشد و نمایندگان تشکل‌های اقتصادی و صنعتی کشور، در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد.

۱۲۰ مگاوات برق پاک در راه شبکه

چهار واحد نیروگاه برق‌آبی چم‌شیر در استان کهگیلویه و بویراحمد، به‌کارفرمایی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، در آستانه بهره‌برداری رسمی قرار گرفته‌اند؛ طرحی که با ورود ۱۲۰ مگاوات ظرفیت جدید به مدار تولید، علاوه بر افزایش سهم انرژی‌های پاک در سبد برق کشور، می‌تواند به تأمین برق پایدار در ساعات اوج مصرف، کاهش فشار بر شبکه سراسری و صرفه‌جویی قابل توجه در مصرف سوخت‌های فسیلی کمک کند.

توزیع روغن موتور دیزلی در پایانه امیرکبیر اصفهان توسط شرکت نفت سپاهان

شرکت نفت سپاهان بمنظور ساماندهی بازار روغن موتور دیزلی و حمایت از رانندگان اتوبوسرانی و ناوگان حمل و نقل سنگین، طرح توزیع مستقیم این محصول را از امروز در پایانه امیرکبیر اصفهان آغاز کرد. این طرح که تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد داشت، با دستور دکتر جمالی نژاد استاندار اصفهان و با هدف کاهش التهاب بازار و حذف واسطه‌ها به مرحله اجرا درآمده است.