اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 297592

تاریخ: 1404/06/12

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 297592

تاریخ: 1404/06/12

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
«مبین خانه من است؛ برای منافع آن خواهم جنگید»

آغاز مدیریت دکتر نجفی در مبین انرژی خلیج فارس

be0e71c6-a98a-410e-9fbd-7010598ef79d (1)
مراسم تودیع مهندس فرزانه و معارفه دکتر نجفی به عنوان مدیرعامل جدید شرکت مبین انرژی خلیج فارس، امروز با حضور مدیران و کارکنان برگزار شد.

به گزارش اقتصاد ملت از روابط عمومی؛ در آغاز آیین، چهار نفر از کارکنان شرکت با بیانی صمیمی به مرور خاطرات همکاری خود با مهندس فرزانه پرداختند و ویژگی‌های شخصیتی و کاری او را ستودند.

سپس مهندس فرزانه در سخنانی، ضمن قدردانی از همکاران و همراهان خود در سال‌های مدیریت، به اهمیت حفظ یکپارچگی، تلاش برای ارتقای جایگاه مبین و اعتماد به ظرفیت نیروهای انسانی متخصص مبین اشاره کرد. ایشان دکتر نجفی را فردی توانمند، مجرب، با انگیزه و دارای ساختار، معرفی کرد و برای وی آرزوی موفقیت نمود

در ادامه، دکتر نجفی با بیان اینکه «مبین خانه من است و برای منافع آن خواهم جنگید.» افزود: «سرمایه اصلی مبین، سرمایه انسانی آن است و ایجاد فرصت رشد و بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت‌های همکاران، محور اصلی برنامه‌های من خواهد بود.»

وی راهبردهای کلیدی دوره جدید را چنین برشمرد: رفع ناترازی در منابع انسانی، تعیین تکلیف قیمت‌گذاری یوتیلیتی با حفظ منافع همه ذی‌نفعان، تقویت نقش محوری شرکت مبین انرژی در تأمین یوتیلیتی منطقه، توسعه بازار و افزایش ظرفیت تولید، تسریع اجرای پروژه‌های جاری و یکپارچه‌سازی فعالیت پتروشیمی آپادانا با ساختار اصلی مبین.
ایشان به رفع ناترازی ها در حوزه تولید هم اشاره نمود و با توجه به نگرش آینده محور، تدوین برنامه و راهکار موثر در این خصوص را در دستور کار قرار دادند،

این مراسم که با فضای صمیمی و استقبال گرم حاضران همراه بود، نقطه آغاز فصل تازه‌ای در مسیر رشد و پیشرفت مبین انرژی خلیج فارس اعلام شد. در پایان مراسم، ضمن قرائت تقدیرنامه تقدیمی از سوی مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس به مهندس فرزانه، هدایایی به رسم یادبود به ایشان اهدا و عکس یادگاری دسته‌جمعی با حضور مدیران و کارکنان گرفته شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مبین انرژی خلیج فارس با وجود آسیب‌های جنگی، ۳.۲ همت سود خالص محقق کرد

شرکت مبین انرژی خلیج فارس با وجود آسیب‌های ناشی از حملات فروردین‌ماه و محدودیت‌های ایجادشده در ظرفیت تولید، موفق شد در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵، درآمد عملیاتی خود را ۹.۵ درصد افزایش داده و ۳.۲ همت سود خالص محقق کند.

«شتبریز» در آستانه عرضه اولیه؛ فروش ۲۸همتی و سود خالص ۶.۲همتی در نیمه نخست ۱۴۰۵

مدیرعامل پتروشیمی تبریز از عرضه اولیه سهام این شرکت با نماد «شتبریز» در روز چهارشنبه ۶ آبان‌ ماه ۱۴۰۵ خبر داد؛ همزمان معاون مالی و اقتصادی شرکت از ثبت ۲۸هزار میلیارد تومان فروش محصولات و تحقق بیش از ۶هزار میلیارد تومان سود خالص در شش‌ ماهه نخست سالجاری خبر داد.

معافی: عرضه بسته‌های سرمایه‌گذاری اکتشافی در خراسان جنوبی و سه استان دیگر

سرپرست معاونت توسعه و برنامه‌ریزی ایمپاسکو در پنل تخصصی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در اکتشاف و بخش معدن در اتاق بازرگانی تهران، بر اهمیت طراحی و ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری اکتشافی تأکید کرد و از برگزاری مزایده دو بسته سرمایه‌گذاری در خراسان جنوبی و حوزه اکتشاف، هر یک شامل پنج پروانه اکتشافی، در هفته آینده خبر داد.