اخبار ویژه |
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 293611

تاریخ: 1404/05/13

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 293611

تاریخ: 1404/05/13

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
رئیس هیات‌ عامل ایمیدرو:

«فولاد» تنها صنعتی است که به اهداف افق بلندمدت ۱۴۰۴ رسیده است

3245623462ب_3oew (1)
معاون وزیر صمت و رئیس هیات‌عامل ایمیدرو ( رئیس مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فولاد مبارکه) اعلام کرد: صنعت فولاد تنها صنعتی است که به اهداف افق بلندمدت ۱۴۰۴ رسیده است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی ایمیدرو؛ محمد آقاجانلو امروز که به عنوان رییس مجمع عمومی عادی سالانه شرکت فولاد مبارکه سخن می گفت؛ افزود: فولاد مبارکه یکی از بزرگترین دستاوردهای اقتصادی جمهوری اسلامی است و همواره این گروه در رتبه‌بندی‌های مختلف اقتصادی جایگاه نخست کشور را داشته است.
وی گفت: صنعت فولاد با همت مردان فولادی تنها صنعتی است که به اهداف افق بلندمدت ۱۴۰۴ رسیده و این امر با همراهی همه همکاران و سهامداران شرکت‌های فولادی رخ داده است.

رئیس هیات عامل ایمیدرو عنوان کرد: مجمع امروز شرکت فولاد مبارکه با حضور بیش از ۷۵ درصد از سهامداران این شرکت به رسمیت شناخته و آغاز شده. است.
وی افزود: امیدواریم در این مجمع تصمیمات خوبی در راستای کمک به صنعت فولاد کشور اتخاذ شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

کاهش ۲.۶درصدی تولید کنسانتره مس در نیمه نخست ۲۰۲۶

گروه مطالعات بین‌المللی مس جدیدترین داده‌های عرضه و تقاضای جهانی مس را در بولتن آگوست ۲۰۲۶ منتشر کرد. داده‌های اولیه نشان می‌دهد که تولید معادن مس جهان در نیمه نخست ۲۰۲۶ حدود ۱.۱درصد کاهش یافته است.

دشمنان در جنگ اقتصادی نیز شکست خواهند خورد/ متوسط توقف کالا در گمرکات از ۱۰ ماه به ۸ روز کاهش یافت

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر اینکه دشمنان ایران در تلاش‌های گذشته خود برای ایجاد اختلال در اقتصاد کشور شکست خورده‌اند، گفت: دولت از مدت‌ها قبل برای شرایط جدید آماده بود و همانطور که مردم، نیروهای نظامی، دولتمردان و میدان دیپلماسی در جنگ نظامی در کنار یکدیگر ایستادند؛ در جنگ اقتصادی نیز با همین انسجام از کشور دفاع خواهند کرد.