اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 290620

تاریخ: 1404/03/21

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 290620

تاریخ: 1404/03/21

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

انتخاب مجدد احسان دشتیانه به عنوان عضو هیأت مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران

IMG_20250611_103054_414

به گزارش اقتصاد ملت؛ در جریان مجمع عمومی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران و بر اساس آراء شرکت های فولادی، آقایان:

دکتر بهرام سبحانی

مهندس امین ابراهیمی

دکتر احسان دشتیانه

مهندس بهادر احرامیان

مهندس جهاندار شکری

دکتر محسن مصطفی‌پور

مهندس محمود لندی

با کسب بیشترین رای به عضویت هیئت مدیره این انجمن برگزیده شدند.

شایان ذکر است انجمن مذکور بزرگترین و اثرگذارترین انجمن صنفی کشور است و “دکتر احسان دشتیانه”، مدیرعامل صبافولاد خلیج فارس برای دومین بار به عنوان عضو هیئت مدیره این انجمن انتخاب شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

استقبال از افتخارآفرینان صنعت مس در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا

مدیران شرکت ملی صنایع مس ایران با حضور در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره)، از ورزشکاران و مربیان افتخارآفرین خانواده صنعت مس در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ۲۰۲۶ استقبال و از دستاوردهای آنان قدردانی کردند.

تأکید بر شناسایی ظرفیت‌های معدنی فارس در نشست مدیرکل زمین‌شناسی جنوب کشور با نمایندگان مجلس

نمایندگان مردم نورآباد ممسنی، سروستان، خرامه، کوار و شیراز و زرقان، با حضور در اداره کل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی جنوب کشور، در جریان برنامه‌ها و اولویت‌های اکتشافی این مجموعه قرار گرفتند.

فصل تازه تجلی با تمرکز بر مس، طلا و مواد معدنی حیاتی

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات با تشریح آخرین اقدامات این شرکت در ۱۴ معدن در اختیار، شامل ۹ معدن مس و طلا، از برنامه تغییر ترکیب سرمایه‌گذاری‌ها و کاهش تدریجی حضور در فولاد تجاری خبر داد و گفت: تکمیل اکتشافات، آغاز اقدامات اجرایی برای تولید در دست‌کم یک تا دو پروژه معدنی در سال آینده و توسعه فعالیت در حوزه مواد معدنی حیاتی و فولادهای خاص، از محورهای اصلی نقشه راه تجلی تا افق ۱۴۱۰ است.