اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 289734

تاریخ: 1404/04/10

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 289734

تاریخ: 1404/04/10

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

نشست مشترک مدیران ارشد در پی تحولات اخیر

432ق52یق2_3zc8

به گزارش اقتصاد ملت؛ مدیرعامل در ابتدای جلسه، ضمن خوش‌آمدگویی و تسلیت ایام ماه محرم به حاضران، بر لزوم انسجام مدیریتی و تصمیم‌گیری هماهنگ در مواجهه با بحران‌ها تأکید کرد. وی خواستار اجرای نظام‌مند و مداوم مدیریت بحران در تمامی سطوح سازمانی شد و بر افزایش آمادگی عملیاتی به‌عنوان یک ضرورت راهبردی برای شرایط مشابه و احتمالی در آینده تأکید داشت.

ایشان همچنین برگزاری منظم جلسات هفتگی در محل پروژه‌ها و سایت‌ها را اقدامی ضروری برای تقویت هماهنگی و تسهیل در تصمیم‌گیری‌های میدانی در شرایط بحرانی دانستند.

در ادامه جلسه، مدیران ارشد گزارشی از وضعیت واحدهای تحت مسئولیت خود ارائه دادند. مدیر پروژه‌ها نیز با اشاره به تداوم فعالیت پروژه‌ها در طول بحران، اعلام کردند که هیچ‌یک از پروژه‌ها متوقف نشده و عملیات اجرایی طبق برنامه ادامه یافته است.

در پایان، مدیرعامل با ارائه راهکارهایی اجرایی برای ارتقای تاب‌آوری و کارآمدی سازمان، بر نقش کلیدی مجموعه در حفظ پایداری عملیاتی در شرایط بحرانی تأکید کرد و افزود:
«ما متعهد به حرکت بی‌وقفه‌ایم؛ بحران‌ها نه مانع‌اند و نه بهانه. در خدمت به سرزمین‌مان، تصمیم و اقدام، تنها پاسخ ما به دشواری‌هاست.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

گشایش سی‌‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان ایران صبح امروز پنجشنبه ۸ مرداد ماه با حضور مقامات دولتی، مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه‌ها و انجمن‌های تخصصی، تولیدکنندگان، صادرکنندگان و فعالان صنعت مبلمان در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد.

فردا؛ آغاز به کار سی‌‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان ایران، فردا پنجشنبه ۸ مرداد ماه با حضور مقامات دولتی، مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه‌ها و انجمن‌های تخصصی، تولیدکنندگان، صادرکنندگان و فعالان صنعت مبلمان، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار می‌کند.

تأخیر در زیرساخت‌ها، سرمایه‌گذاری را تحت تأثیر قرار می‌دهد

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد با تأکید بر اینکه تکمیل به‌ موقع زیرساخت‌های کلان این منطقه، مهمترین پیش‌نیاز توسعه سرمایه‌گذاری و استمرار فعالیت واحدهای صنعتی است؛ در بازدید میدانی از پروژه‌های زیرساختی منطقه متبوعش، ضمن ارزیابی دقیق پیشرفت فیزیکی و مالی طرح‌ها، تصمیمات اجرایی جدیدی را برای جبران عقب‌ماندگی‌ها، تسریع عملیات اجرایی و تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار ابلاغ کرد.