اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 288342

تاریخ: 1404/03/12

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 288342

تاریخ: 1404/03/12

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

رشد قابل توجه سودآوری جهان فولاد سیرجان در سال سخت فولادسازان کشور

جهان-فولاد

به گزارش اقتصاد ملت؛ «فجهان» در سال مالی منتهی به پایان اسفند ۱۴۰۳، با ثبت عملکردی ممتاز در حوزه‌های تولید، فروش و سودآوری، جایگاه خود را به عنوان بازیگری پیشرو در صنعت فولاد کشور تثبیت کرد.

شرکت جهان فولاد سیرجان در سال ۱۴۰۳ به درآمد عملیاتی ۲۴,۶۲۰ میلیارد تومانی دست یافت که رشد ۴۵ درصدی نسبت به سال پیشین را نشان می‌دهد. در حوزه سودآوری نیز، سود ناخالص این شرکت با ۲۹ درصد افزایش به ۴,۰۶۱ میلیارد تومان و سود عملیاتی با رشد ۲۳ درصدی به ۳٬۴۳۳ میلیارد تومان رسید. در مجموع، سود خالص جهان فولاد سیرجان در سال ۱۴۰۳ با ۱۶ درصد افزایش نسبت به سال ۱۴۰۲ به ۳٬۰۸۷ میلیارد تومان رسید.

این رشد سودآوری در شرایط سخت محدودیت‌های انرژی و سال دشوار بازار داخلی و جهانی فولاد صورت گرفت که ارزش آن را مضاعف می‌کند. گفتنی است بسیاری از شرکت‌های فولادی کشور در سال گذشته با کاهش شدید در میزان سود خالص خود مواجه شدند.

در بخش تولید، حجم کل تولیدات جهان فولاد سیرجان در سال ۱۴۰۳ با ۲۲.۷ درصد رشد به ۲٬۵۹۶,۷۷۳ تن رسید که این رشد قابل توجه تولید با وجود محدودیت‌های برق و گاز محقق شد. همزمان، موفقیت در توسعه بازارها منجر به افزایش ۴۳ درصدی حجم فروش این شرکت و ثبت رکورد ۱,۱۸۱,۷۹۸ تن در حجم کل فروش محصولات آن شد.

این عملکرد چشمگیر شرکت جهان فولاد سیرجان، در شرایطی محقق شده است که بررسی صنعت فولاد کشور از کاهش سودآوری اکثر کارخانجات این صنعت در سال ۱۴۰۳ حکایت دارد. جهان فولاد سیرجان، در سخت‌ترین شرایط، درخشش خیره‌کننده‌ای داشته و در تمام مؤلفه‌های تولید، فروش و سودآوری، رشد معناداری را تجربه کرده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

دهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن کرمان در رفسنجان افتتاح شد؛ غیبت میدکو، پرسش بزرگ رویداد معدنی استاندهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن کرمان در رفسنجان افتتاح شد؛ غیبت میدکو، پرسش بزرگ رویداد معدنی استان  

وقتی بزرگان معدن ایران در رفسنجان گرد هم می‌آیند، جای خالی یکی از نام‌های شناخته‌ شده صنایع معدنی کشور بیش

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

دهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن کرمان در رفسنجان افتتاح شد؛ غیبت میدکو، پرسش بزرگ رویداد معدنی استاندهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن کرمان در رفسنجان افتتاح شد؛ غیبت میدکو، پرسش بزرگ رویداد معدنی استان  

وقتی بزرگان معدن ایران در رفسنجان گرد هم می‌آیند، جای خالی یکی از نام‌های شناخته‌ شده صنایع معدنی کشور بیش از هر چیز به چشم می‌آید؛ میدکو چرا در این رویداد حضور ندارد؟

کرمان در مسیر تحول معدنی؛ از تدوین نقشه‌راه راهبردی تا احیاء معادن راکد

ستاندار کرمان در آیین افتتاح نمایشگاه کیمکس رفسنجان، از تدوین برنامه راهبردی تحول معدنی استان به‌ عنوان پایلوت کشوری، تسهیل سرمایه‌گذاری در معادن غیرفعال و استفاده از ظرفیت شورای‌عالی معادن برای رفع مشکلات مناطق معدنی خبر داد؛ تصمیماتی که می‌تواند مسیر تازه‌ای برای توسعه اقتصادی، رونق تولید و پاسخگویی به مطالبات مردم این مناطق ترسیم کند.

امضاء تفاهمنامه صادراتی تجهیز صنعت هزاره و پیشرو صنعت فراز  

 
در دهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن و صنایع معدنی کرمان در رفسنجان، تفاهمنامه همکاری با هدف توسعه صادرات تجهیزات معدنی بومی‌سازی‌ شده به بازارهای منطقه‌ای اعضاء شد؛ همکاری‌ که با تکیه بر توان مهندسی داخلی و حمایت شرکت ملی صنایع مس ایران، ظرفیت کاهش وابستگی به واردات و صرفه‌جویی ارزی میلیون‌یورویی را دنبال می‌کند.

دهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن و صنایع معدنی کرمان در رفسنجان افتتاح شد؛ تأکید بر هم‌افزایی برای توسعه صنعت نمایشگاه

دهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی، ماشین‌آلات راهسازی و تجهیزات وابسته کرمان (KIMEX 2026)، با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، استاندار کرمان و جمعی از مدیران ارشد صنعتی و معدنی کشور، در رفسنجان رسماً افتتاح شد؛ رویدادی تخصصی که با مشارکت مجموعه‌های بزرگ معدنی و مس کشور، فرصتی برای تقویت تعاملات صنعتی، توسعه همکاری‌های تخصصی و معرفی ظرفیت‌های معدنی استان کرمان فراهم کرده است.