اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 286629

تاریخ: 1404/03/06

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 286629

تاریخ: 1404/03/06

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

دریافت اولین نشان ملی اقتصاد مقاومتی توسط شرکت گل‌گهر

photo_2025-05-27_13-15-30_oe5c
شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر در اولین جشنواره ملی اقتصاد مقاومتی موفق به کسب جایزه نشان ملی این جشنواره شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛ مراسم اختتامیه نخستین جشنواره ملی اقتصاد مقاومتی با حضور دکتر میدری وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی سردار معروفی معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین، سردار اله‌بداشتی رئیس سازمان بسیج کارگران و کارخانجات و جمعی از مقامات لشکری و کشوری برگزار شد.

در این آئین از شرکت گل گهر که فعالیت های خود را بر اساس سیاست های کلان اقتصاد مقاومتی کشور هماهنگ و اجرا کرده است تجلیل و جایزه نشان ملی اقتصاد مقاومتی به این شرکت اهدا شد.

گفتنی است این نشان پس از ارزیابی میدانی معیارها، شاخص ها و سنجه های مدل طرح اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به شرکت گل گهر تعلق گرفت.

 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

از خط تولید تا خط قهرمانی؛ فولاد هرمزگان برای کارگرانش می‌جنگد

بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال ساحلی فولاد هرمزگان با همراهی مدیر امور ورزش حرفه‌ای و سایر عوامل اجرایی این باشگاه برای بازدید از فرایند تولید، راهی کارخانه فولاد هرمزگان شدند و ضمن دیدار و عرض خداقوت با کارگران، مهندسان و نیروهای زحمت‌کش این کارخانه تعدادی البسه ورزشی تقدیم این عزیزان کردند.