اخبار ویژه |
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 285625

تاریخ: 1404/02/31

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 285625

تاریخ: 1404/02/31

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

معدن، ستون توسعه پایدار و آینده‌ساز اقتصاد بدون نفت

db3d761c-5a85-4721-aa3f-ff324038bad7_bh1

به گزارش اقتصاد ملت؛ امروزه معدن با توجه به ظرفیت‌های گسترده‌ای که دارد، می‌تواند جایگزینی راهبردی برای اقتصاد نفتی و توسعه پایدار باشد، اما تحقق این هدف نیازمند نگاهی علمی، مسئولانه و مبتنی بر اصول توسعه گرایانه است.

در این مسیر، توجه به پیچیدگی زنجیره‌های ارزش معدنی امری حیاتی است. از اکتشاف و استخراج تا فرآوری و تولید محصولات نهایی، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و حرکت به سمت هوشمندسازی معادن، معدن کاری سبز، بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر همچون خورشیدی و بادی تمامی این حلقه‌ها باید با رویکردی هوشمند و دانش محور و با توجه به مسئولیت اجتماعی مدیریت شوند تا علاوه بر افزایش بهره‌وری، تاثیرات زیست محیطی نیز به حداقل برسد. توسعه معدنی باید در چارچوب اصول ایمنی، بهداشت، حفاظت از محیط زیست و صیانت از کرامت نیروی انسانی بازتعریف شود تا بتواند همراه با پایداری، ارزش آفرینی کند و پشتوانه‌ای مطمئن برای نسل‌های آینده باشد.  تحول در صنعت معدن بدون جوان گرایی، جانشین پروری و تیم سازی کارآمد امکان پذیر نیست.

شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو) به عنوان یکی از اولین شرکت‌های تخصصی این حوزه و بازوی اجرایی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، با اتکا به دانش روز، فناوری‌های نوین و نیروی انسانی متخصص، نقش به سزایی برای رسیدن به این اهداف ایفا می‌کند. تعهد ما به اصول توسعه پایدار، بهره‌وری و شایسته سالاری ضامن پیشرفت و بالندگی این صنعت حیاتی خواهد بود.

من نیز به نوبه خود، روز ملی معدن را به تمامی تلاشگران سخت‌کوش سرزمین عزیزمان ایران تبریک می‌گویم و آرزو دارم گام‌هایتان همواره استوار و دستاوردهایتان روزافزون باشد.

تورج زارع

مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

صمصامی: هر کس سند متقنی درباره تخلف هریک از تراستی‌ها دارد، به دفتر اینجانب ارسال کند

حسین صمصامی عضو کمیسیو اقتصادی مجلس شورای اسلامی در واکنش به فضاسازی‌های مطرح‌ شده پس از ثبت طرح تحقیق و تفحص از شرکت ملی نفت ایران درباره عملکرد تراستی‌ها تأکید کرد: هدف این تحقیق و تفحص؛ بررسی دقیق موضوع و برخورد با هر فرد متخلف فارغ از جایگاه و وابستگی اوست.