اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 285070

تاریخ: 1404/02/28

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 285070

تاریخ: 1404/02/28

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

توسعه همکاری هلدینگ معدنی شستا با دانشگاه صنعتی شریف

53

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از شستا رسانه؛ نشست هلدینگ صدرتامین (تاصیکو) و دانشگاه صنعتی شریف با حضور سیدعلیرضا سیاسی‌راد، مدیرعامل این هلدینگ معدنی وابسته به شستا و سیدعباس موسوی، رئیس این دانشگاه به‌منظور گسترش همکاری‌های علمی و صنعتی شکل گرفت.

 

سیاسی‌راد در این نشست به تشریح سیاست‌ها و پروژه‌های کلیدی هلدینگ در حوزه معدن پرداخت و بر استفاده از روش‌های نوین کاهش گوگرد، فناوری‌های بومی و اقتصادی برای استخراج گاز متان از زغال‌سنگ، و بهره‌گیری از تکنولوژی Syngas جهت افزایش ارزش افزوده زغال‌سنگ تأکید کرد.

 

وی نقش دانشگاه صنعتی شریف و مشارکت اساتید و دانشجویان برجسته آن را در پیشبرد صنایع معدنی و فولادی کشور حیاتی دانست.

 

رئیس دانشگاه صنعتی شریف نیز با تأکید بر توانمندی‌های پژوهشی این دانشگاه در حوزه مهندسی شیمی و متالورژی، اعلام کرد که ظرفیت علمی و آزمایشگاهی دانشگاه آماده همکاری در پروژه‌های مطرح‌شده توسط تاصیکو است.

 

یکی از دستاوردهای این نشست، توافق برای تأسیس یک صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر (CVC) مشترک میان تاصیکو و بنیاد شریف بود. هدف این صندوق، حمایت از کسب‌وکارهای نوین و دانش‌بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی و فولادی است. این اقدام با بهره‌گیری از مالیات‌های پرداختی شرکت‌های تابعه، توسعه راه‌حل‌های نوآورانه و تحقق خودکفایی در این حوزه را تسریع می‌کند.

 

در بخش پایانی نشست، موضوع همکاری در زمینه هوش مصنوعی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانشگاه شریف در این حوزه برای توسعه صنایع پیشرفته و استفاده از امکانات گروه شستا مطرح شد.

 

هلدینگ صدرتامین، بازوی معدنی گروه شستا، در چهار حوزه کلیدی شامل طلا و عناصر گران‌بها، مس و آلیاژهای مسی، زغال‌سنگ و زنجیره زغال، و نمک‌ها و یون‌های فلزی فعالیت می‌کند.

 

این هلدینگ، با تمرکز بر تکمیل زنجیره ارزش و احداث دو کارخانه بزرگ استحصال طلا در سیستان و بلوچستان و کردستان، طی سه سال گذشته سهم قابل‌توجهی در افزایش تولید طلای کشور داشته است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

هت‌تریک ناکامی در پارس جنوبی/وقتی «پتروپارس» به جای گاز؛ «بحران» تولید می‌کند

در عملیات اسیدکاری یکی از چاه‌های پارس جنوبی که توسط شرکت پتروپارس انجام شد؛ لوله مغزی سیار (Coiled Tubing) در عملیات حفاری چاه‌های درون میدانی فاز یک پارس‌جنوبی گیر کرده و پس از گذشت ۲۰روز هنوز موفق به انجام عملیات آزادسازی نشده است.

دعوت به همکاری و فراخوان جذب نیروی انسانی در هلدینگ سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران

هلدینگ سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران (سهامی عام) به منظور تأمین بخشی از نیروی انسانی موردنیاز خویش، در نظر دارد از میان دانش‌آموختگان واجد شرایط مرد، از طریق برگزاری آزمون علمی، ارزیابی و مصاحبه تخصصی و سنجش سلامت (طب کار)، در چارچوب مقررات قانون کار و تأمین اجتماعی، اقدام به جذب و استخدام نیرو کند.

چهار خبر خوب نمایشگاه تهران همزمان با ایران آگروفود

همزمان با آماده سازی محل دائمی نمایشگاه های بین المللی ایران برای میزبانی از سی و سومین نمایشگاه بین المللی ایران آگروفود، شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ایران مجموعه ای از اقدامات عمرانی، زیرساختی و خدماتی را با هدف ارتقای کیفیت برگزاری رویدادها، بهبود خدمات به مشارکت کنندگان و بازدیدکنندگان و توسعه ظرفیت های نمایشگاهی به اجرا رسانده است.