اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 285008

تاریخ: 1404/02/27

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 285008

تاریخ: 1404/02/27

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

آغاز آبرسانی به شهرهای مهرستان و سوران از سد ماشکید علیا در سیستان و بلوچستان

12983549_765

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو(پاون)؛ سیدعلی موسوی نژاد مجری طرح آب‌رسانی به شهرهای هیدوچ، مهرستان و سوران از سد ماشکید علیا اعلام گفت: بعد از آبرسانی به شهر هیدوچ با خط لوله فلزی به طول ۲۲ کیلومتر و شهر مهرستان (به طول ۲۷ کیلومتر)، انتقال آب تصفیه شده و پاک به شهر سوران (به طول ۴۸ کیلومتر) هم صورت پذیرفته است و در آغازین روزهای داغ و سوزان سیستان و بلوچستان کمبودهای منطقه از لحاظ آب شرب را جبران و مردم منطقه را از این نعمت الهی بهره‌مند کرد.
وی ادامه داد: این‌بهره‌مندی شامل جمعیتی حدود ۴۰ هزار نفر در سوران و ۴۳۰۰۰ نفر در شهرهای هیدوچ و مهرستان است.
موسوی نژاد افزود: شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران با ابتکارات خاص پیش از تاریخ‌های مندرج در زمان‌بندی‌های پروژه و در همان روزهای ابتدایی حضور شرکت در این پروژه اقدام به انتقال آب تصفیه شده و پاک به شهر هیدوچ و روستاهایی با جمعیت تقریبا ۷ هزار نفری کرد و در ادامه نیز آبرسانی به شهرهای مهرستان و سوران به سرانجام رسیده و در حال بهره برداری است.
وی تصریح کرد: فرآیند انتقال خطوط و ایستگاه‌های پمپاژ به شرکت آب و فاضلاب استان جهت بهره‌برداری مطمئن و مستمر در حال انجام است.
بنا بر این گزارش سد ماشکید علیا از سال ۹۲ آبگیری و طرح آبرسانی به شهرهای سیب و سوران، هیدوچ و مهرستان از این سد از سال ۱۳۹۴ توسط شرکت آب منطقه ای استان سیستان و بلوچستان شروع شده است و در خردادماه ۱۴۰۲ با تغییر دستگاه اجرایی و با ۲۸ درصد پیشرفت اجرایی به شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران محول شد که طی کمتر از ۲۳ ماه فعالیت شبانه روزی، این طرح به پیشرفت تجمعی حدود ۹۰ درصد رسیده است و طی این مدت آبرسانی به سه شهر بزرگ هیدوچ و مهرستان و سوران و برخی روستاهای تابعه به مرحله بهره برداری رسیده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

درخشش صنایع شیمیایی ایران در اجلاس سراسری «نشان عالی ساخت ایران»

نخستین اجلاس سراسری «نشان عالی ساخت ایران؛ از مدیر شایسته تا برند ملی ماندگار»؛ با حضور جمعی از مقامات، مدیران ارشد و نمایندگان تشکل‌های اقتصادی و صنعتی کشور، در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد.

۱۲۰ مگاوات برق پاک در راه شبکه

چهار واحد نیروگاه برق‌آبی چم‌شیر در استان کهگیلویه و بویراحمد، به‌کارفرمایی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، در آستانه بهره‌برداری رسمی قرار گرفته‌اند؛ طرحی که با ورود ۱۲۰ مگاوات ظرفیت جدید به مدار تولید، علاوه بر افزایش سهم انرژی‌های پاک در سبد برق کشور، می‌تواند به تأمین برق پایدار در ساعات اوج مصرف، کاهش فشار بر شبکه سراسری و صرفه‌جویی قابل توجه در مصرف سوخت‌های فسیلی کمک کند.

توزیع روغن موتور دیزلی در پایانه امیرکبیر اصفهان توسط شرکت نفت سپاهان

شرکت نفت سپاهان بمنظور ساماندهی بازار روغن موتور دیزلی و حمایت از رانندگان اتوبوسرانی و ناوگان حمل و نقل سنگین، طرح توزیع مستقیم این محصول را از امروز در پایانه امیرکبیر اصفهان آغاز کرد. این طرح که تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد داشت، با دستور دکتر جمالی نژاد استاندار اصفهان و با هدف کاهش التهاب بازار و حذف واسطه‌ها به مرحله اجرا درآمده است.