اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 283996

تاریخ: 1404/02/14

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 283996

تاریخ: 1404/02/14

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

روز کارگر با عطر زیارت؛ پرچم سبز رضوی مهمان کارکنان مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز شد

1746255892_8650

به گزارش اقتصاد ملت؛ صبح روز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه، همزمان با روز کارگر و آغاز هفته کرامت، پرچم متبرک حرم امام رضا (ع) به بخش‌های مختلف کارخانه برده شد و حال و هوایی معنوی در میان کارگران و کارکنان حاکم شد.

کارکنان با شور و احترام، به این پرچم مقدس ادای احترام کردند و لحظاتی را در کنار خدام رضوی با یاد امام مهربانی‌ها سپری نمودند. همچنین در این مراسم، خدام حرم رضوی با اهدای گل و تبریک، از تلاش‌های صادقانه و زحمات شبانه‌روزی کارگران مجتمع تقدیر کردند.

این مراسم پرفیض و معنوی، در قالب جشن‌های مردمی «زیر سایه خورشید» و با همکاری آستان قدس رضوی برگزار شد و با استقبال گرم کارگران به عنوان قشر زحمت‌کش جامعه در این روز همراه بود.

1746255903_5808

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

هوشمندی در درک داده‌هاست، نه انباشت آن‌ها

با عمیق‌تر شدن شکاف میان داده‌محوری و اقدام هوشمند در صنایع کشور، بازتعریف مفهوم دوقلوی دیجیتال به عنوان «حلقه مفقوده تبدیل کلان‌داده به زمینه عملیاتی (Context)» به یک ضرورت استراتژیک تبدیل شده است.

پیشگام در تولید، مسلط بر بازار و پیشرو در صادرات

فولاد مبارکه در مردادماه با دو حرکت راهبردی، برگ برندۀ خود را رو کرد: نخست، تولید انبوه مواد اولیه که امنیت زنجیرۀ تأمین را برای نیمۀ دوم سال تضمین می‌کند؛ دوم، فروش پرقدرت محصولات نهایی باارزش که سهمی بیش از ۳۶ درصد از کل فروش پنج‌ماهه را به خود اختصاص داد. این شرکت موفق شده با وجود همه مشکلات موجود، صادرات خود را نیز قوت بخشد.