اخبار ویژه |
اقتصادی

کد خبر: 283179

تاریخ: 1403/07/25

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصادی

کد خبر: 283179

تاریخ: 1403/07/25

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

سازمان حمایت آزادسازی قیمت لبنیات را تکذیب کرد

57880022 (1)

به گزارش اقتصاد ملت از وزارت صنعت، معدن و تجارت “در پی اخبار منتشره به نقل از دبیر انجمن صنایع لبنی ایران مبنی بر لغو قیمت‌گذاری چهار محصول لبنی بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار و مجوز سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و همچنین افزایش ۳۰ درصدی محصولات لبنی، طی اطلاع واصله از مسئولان تنظیم بازار و سازمان حمایت، هیچگونه مصوبه و مجوزی از مراجع فوق یا سایر دستگاه‌های ذی‌مدخل، در این خصوص صادر نشده است و اخبار فوق مورد تایید نیست”.

بر این اساس مضووع افزایش قیمت محصولات لبنی، توسط سازمان حمایت تکذیب شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

خدمات ویژه بیمه البرز به زائران آیین وداع با رهبر شهید؛ از خدمات فرهنگی و پذیرایی تا تمهیدات ارزیابی و پرداخت خسارت

مدیرعامل بیمه البرز با اشاره به ابعاد گسترده حضور زائران در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب، از ارائه خدمات همه جانبه این شرکت خبر داد. نیما نوراللهی اعلام کرد: بیمه البرز علاوه بر پوشش بیمه ای زائران در قالب کنسرسیوم صنعت بیمه، خدمات آنلاین ارزیابی و پرداخت خسارت خودرو را از طریق نرم افزار یاقوت البرز و واحدهای سیار مستقر در مسیرها ارائه می دهد. وی همچنین از برپایی موکب های فرهنگی و پذیرایی این شرکت در پایتخت جهت خدمت رسانی به عزاداران خبر داد.

استقرار تیم های تخصصی ارزیابی خسارت بیمه البرز در محورهای مواصلاتی تهران خدمات رسانی ویژه به خودروهای زائران مراسم وداع و تشییع رهبر شهید

همزمان با برگزاری آیین وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، کارشناسان و ارزیابان خسارت مجتمع تخصصی خودروی بیمه البرز در پلیس راه تهران – قم و سایر محورهای مواصلاتی منتهی به پایتخت مستقر شدند تا خدمات ارزیابی و جبران خسارات احتمالی خودروی زائران را در سریع ترین زمان ممکن ارائه دهند.