اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 282720

تاریخ: 1404/02/10

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 282720

تاریخ: 1404/02/10

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

پیام رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور به مناسبت ۱۰ اردیبهشت، روز خلیج‌فارس

آقای دکتر داریوش اسماعیلی رئیس سازمان زمین_شناسی_1 (1)
به گزارش اقتصاد ملت به نقل از سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور؛ خلیج فارس، این پهنه آبی استراتژیک، نه تنها شاهراهی حیاتی برای مبادلات اقتصادی و فرهنگی جهان به شمار می‌رود، بلکه از منظر زمین‌شناسی نیز، جلوه‌گاه ساختارهای منحصر به فرد طبیعی و فرآیندهای زمین‌ساختی پویا است. تنوع گسترده ساختارهای زمین‌شناسی، منابع عظیم نفتی و گازی، سواحل خاص و سامانه‌های زمین‌ساختی فعال، اهمیت ویژه‌ای در مطالعات زمین‌شناسی و اکتشافی این منطقه ایجاد کرده است.
سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، با رویکردی علمی و مسئولانه، طی سال‌های اخیر در مسیر شناخت دقیق‌تر بسترهای ژئودینامیکی خلیج فارس، پایش مخاطرات زمین‌ساختی و بررسی روندهای فرسایشی و رسوبی این پهنه ارزشمند، مطالعات گسترده‌ای انجام داده و اکنون، با آغاز برنامه هفتم توسعه و تأکید ویژه بر سیاست‌های دریا‌محور، استمرار این پژوهش‌ها و توسعه فناوری‌های نوین زمین‌شناسی، نقشی اساسی در حفاظت از این میراث طبیعی و بهره‌برداری پایدار از منابع ارزشمند آن خواهد داشت.
در این روز پرافتخار، ضمن گرامیداشت دلاوری‌های تاریخی ملت ایران در دفاع از تمامیت خلیج فارس، بر ضرورت اهتمام ملی در پاسداشت این سرمایه بی‌بدیل تأکید می‌کنم. امید است با بهره‌گیری از دانش روز، مدیریت علمی منابع طبیعی و نگاه مسئولانه به زمین‌شناسی دریایی، بتوانیم این میراث گرانسنگ را برای نسل‌های آینده محفوظ بداریم.
*خلیج فارس، همیشه فارس خواهد ماند.*
داریوش اسماعیلی، معاون وزیر و رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مدیر حراست منطقه ویژه اقتصادی لامرد منصوب شد

طی مراسمی با حضور مدیرکل دفتر مرکزی حراست سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، سیدامیر برهانی‌نائینی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد و جمعی از مدیران؛  «نادر دائی» به عنوان مدیر حراست منطقه ویژه اقتصادی لامرد معرفی و فعالیت خود را در این مسئولیت آغاز کرد.

کریتی ثانی سکاندار جدید شرکت پایا شد

آئین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت مدیریت اکتشاف منابع معدنی پایا با حضور معاون برنامه‌ریزی، بودجه و نظارت بر امور شرکت‌های هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات برگزار شد و طی آن رمضان کریتی‌ثانی به‌ عنوان مدیرعامل جدید این شرکت معرفی و از خدمات امیدرضا محبعلی قدردانی شد.