اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 281423

تاریخ: 1404/01/31

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 281423

تاریخ: 1404/01/31

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

رکوردزنی چکنو بانک صادرات ایران با صدور 8 میلیون چک دیجیتال

سپینو

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌ عمومی بانک صادرات ایران؛ تعداد چکنوهای صادره به عنوان نخستین چک امن دیجیتال، از زمان عملیاتی شدن آن در دی‌ماه 1401 تاکنون از 8 میلیون برگ فراتر رفت.

در همین راستا تعداد چکنوهای کارسازی شده از 411 هزار برگ عبور کرده و مبالغی به ارزش بیش از 106 هزار میلیارد ریال را برای تسهیل جریان کسب و کار مردم انتقال داد.

اعتماد مردم، مشتریان و صاحبان کسب و کار به بانک صادرات ایران طی 73 سال گذشته، زیربنای تفکر سازمانی پویا، احساس مسئولیت و استمرار خدمت در این بانک بوده و با به‌روزشدن فناوری‌های نوین بانکی و تلاش برای پاسخگویی به نیازهای متنوع مشتریان و مخاطبان، بسترساز خلق محصولات جدیدی در این بانک بوده که چکنو به عنوان نخستین چک امن دیجیتال نظام بانکی، بیش از 50 درصد نیاز فعالان اقتصادی به استفاده از چک دیجیتال را پوشش داده و در حال حاضر از طریق دو درگاه «همراه بانک» و «اینترنت‌بانک» بانک صادرات ایران قابل فعال‌سازی و استفاده است. این ابزار در آینده نزدیک نیز از طریق پلتفرم بانکداری دیجیتال این بانک با عنوان «سپینو» نیز در دسترس مشتریان بانک قرار خواهد گرفت.

چکنو بانک صادرات ایران با ارائه مزیت‌های متنوع به عنوان یکی از جدیدترین ابزارهای پرداخت، امنیت و سرعت قابل توجهی در نقل و انتقال وجوه برای مشتریان و دارندگان حساب‌ جاری در این بانک فراهم کرده و قابلیت صدور و عملیاتی‌شدن آن برای مشتریان حقوقی نیز در چارچوب مجموعه مقررات بانک مرکزی در دستور کار است.

چکنو که به عنوان یکی از پیشروترین ابزار نقل و انتقال الکترونیکی پول با ویژگی‌های منحصر به فرد و بدون محدودیت در زمان و مکان و سقف مبلغ، از جمله مهمترین ابزارهای متداول جابجایی پول، از بستر امن بانکداری دیجیتال بانک صادرات ایران برخوردار است، در تازه‌ترین خدمات ارائه شده توسط این بانک، امکان توثیق به عنوان وثیقه تسهیلات خرد را نیز داراست.​

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

افکس در مسیر پیوند دوباره نظام مالی ایران با بازارهای جهانی

محمدجواد قنبری با اشاره به تغییر رویکرد هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی نظام مالی، سرمایه‌گذاری و زیرساخت‌های دیجیتال (افکس ۱۴۰۵) گفت: این نمایشگاه می‌تواند با تمرکز بر توسعه ارتباطات مالی و سرمایه‌گذاری و استفاده از ظرفیت همکاری با کشورهای عضو بریکس و سازمان همکاری شانگهای، زمینه تقویت پیوند نظام مالی ایران با بازارهای جهانی را فراهم کند.

تجهیز ۸۹۹ همت منابع مالی از طریق بازار سرمایه در نیمه نخست امسال

ارزش تأمین مالی از بازار سرمایه در شش‌ماهه نخست امسال با رشد ۴۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۸۹۹ همت رسید؛ رقمی که معادل حدود ۵۱.۵ درصد کل عملکرد سال گذشته در این حوزه است. انتشار اوراق بدهی، عرضه‌های سرمایه‌ای و تأمین مالی جمعی، سه مسیر اصلی تجهیز منابع در بازار سرمایه بوده‌اند.