اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 280068

تاریخ: 1404/01/23

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 280068

تاریخ: 1404/01/23

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

میزان استخراج مجتمع در سال ۱۴۰۳: بیش از ۲۵ میلیون و ۶۴۰ هزار تن

34125ب15134_o1sf

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، این رشد عملکرد در حالی محقق شده که پیش از این برنامه بخش استخراج مجتمع برای مدت یاد شده؛ ۲۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تن بوده است.

همچنین مجتمع سنگان طی اسفندماه سال گذشته؛ ۲ میلیون و ۲۸ هزار و ۲۴۳ تن استخراج سنگ آهن داشته است.

عملیات اکتشافی مجتمع سنگان؛ ۲۹۴۸ متر بیش از برنامه

از سوی دیگر مجتمع طی مدت یاد شده؛ ۱۲ هزار و ۹۴۸ متر اکتشاف داشته که حدود ۲۹۴۸ متر بیش از برنامه(۱۰ هزار متر) بوده است.

مجتمع سنگ آهن سنگان در شهرستان خواف استان خراسان رضوی قرار دارد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

کارخانه‌های آینده با داده حرف می‌زنند

در دهه‌های گذشته تصمیم‌گیری در بسیاری از کارخانه‌های صنعتی بر پایه تجربه مهندسان، مشاهدات میدانی و گزارش‌های دوره‌ای انجام می‌شد. این رویکرد اگرچه نقش مهمی در توسعه صنعت داشته است، اما با افزایش پیچیدگی فرآیندهای تولید و حجم عظیم اطلاعات تولیدشده در کارخانه‌ها، دیگر به تنهایی پاسخگوی نیازهای امروز نیست.

هر آنچه در منطقه گل‌گهر دیدم در مسیر توسعه و پیشرفت بود

کارکنان حوزه ایمنی شرکت های منطقه معدنی و صنعتی گل گهر در همایش راهبردی «ایمنی و مدیریت بحران در صنایع و معادن» که به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی برگزار شده بود، آخرین روش های “پیشگیری از حادثه” و همچنین “واکنش به حادثه” را با حضور بازرسان و مدرسان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فرا گرفتند.

از مهندسی بقا و سودآوری در قطب معدنی شرق

نیمه دوم سال برای صنایع بالادست فولاد کشور با مجموعه‌ای از متغیرهای برون‌زا و پیچیدگی‌های ساختاری همراه شده است؛ شرایطی که در آن معادلات سنتی سودآوری صرفاً با تکیه‌بر افزایش حجم تولید یا رشد قیمت‌های فروش، دیگر پاسخگوی نیازهای مالی بنگاه‌ها نیست.