اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 279355

تاریخ: 1403/12/30

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 279355

تاریخ: 1403/12/30

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

️جوانان فولاد هرمزگان قهرمان مسابقات فوتسال جام رمضان استان هرمزگان شدند

IMG_20250320_104059_052

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، در این مسابقات 9 تیم در دو گروه به رقابت پرداختند که چهار تیم فولاد هرمزگان، آیندگان بندرعباس، انتظار و هدف هرمز راهی دور نیمه نهایی شدند.

در مرحله نیمه نهایی تیم آیندگان هرمزگان با یک گل از سد انتظار گذشت و فولاد هرمزگان نیز موفق شد با نتیجه ۱۰ بر یک تیم هدف هرمز را شکست دهد و در نهایت ۲ تیم فولاد هرمزگان و آیندگان راهی بازی پایانی شدند.

در دیدار پایانی که با نتیجه سه بر صفر به سود فولاد هرمزگان به پایان رسید، امیرحسین علیزاده، کیارش محمدی و امید صالحی برای قرمزپوشان موفق به گلزنی شدند تا با اقتدار جام قهرمانی را بالای سر ببرند.

همچنین امید صالحی عنوان آقای گلی مسابقات، کیارش محمدی بهترین بازیکن مسابقات، امیر رضا مظفری بهترین دروازه بان و محمود حمزه پور عنوان برترین مربی این مسابقات را از فولاد هرمزگان کسب کردند.

️سرپرست ایمان جوذری، سرمربی محمود حمزه پور، مربی کیانوش جعفری، مربی محمد حمزه پور، مربی بدنساز محمدرضا محمدی، مربی دروازه‌بان‌ها محمد خرم، پزشکیار سجاد رنجبری و تدارکات ایرج رنجبری اعضای کادرفنی تیم فولاد هرمزگان را تشکیل دادند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

از مهندسی بقا و سودآوری در قطب معدنی شرق

نیمه دوم سال برای صنایع بالادست فولاد کشور با مجموعه‌ای از متغیرهای برون‌زا و پیچیدگی‌های ساختاری همراه شده است؛ شرایطی که در آن معادلات سنتی سودآوری صرفاً با تکیه‌بر افزایش حجم تولید یا رشد قیمت‌های فروش، دیگر پاسخگوی نیازهای مالی بنگاه‌ها نیست.

صنعت شمال فارس با «فولاد اقلید» متحول می‌شود

شمال استان فارس در سال‌های گذشته کمتر از بخش‌های مرکزی و جنوبی استان سهمی از سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی داشته است. اقتصاد بسیاری از شهرستان‌های این منطقه همچنان بر کشاورزی، خدمات و فعالیت‌های خرد استوار است و به همین دلیل، اجرای پروژه بزرگ فولادی در اقلید می‌تواند فراتر از راه‌اندازی کارخانه، بر ساختار اقتصادی منطقه اثر بگذارد. پروژه فولاد اقلید پارس با هدف تولید سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در حال اجراست؛ محصولی که یکی از حلقه‌های اصلی زنجیره فولاد و خوراک واحدهای فولادسازی مبتنی بر کوره قوس الکتریکی به شمار می‌رود.