اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 279254

تاریخ: 1403/12/18

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 279254

تاریخ: 1403/12/18

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

بافق با چغارت زنده است

enews_EToolsFile_photo_2025-03-08_10-48-40-a1e5b4c8-9e4b-4eab-b222-f6b459d59b24
به گزارش اقتصاد ملت به نقل از مرکز  اطلاع رسانی شرکت سنگ آهن مرکزی، دکتر محمد جواد عسکری مدیر عامل شرکت سنگ آهن مرکزی و معاونین وی با
حضور درجمع خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان بافق در سالن آمفی تئاتر هتل نیکان؛ ضمن پاسخ به پرسش های مطرح شده از سوی خبرنگاران به ارایه گزارش ۱۰۰روزه و چشم انداز پیش روی این شرکت معدنی پرداخت.
تلاش داریم تا اواخر سال آینده جز ۱۰۰شرکت برتر ایران بشویم
دکتر محمد جواد عسکری، مدیر عامل شرکت سنگ آهن مرکزی در ابتدا با بیان اینکه “چغارت” مقدس است، چون به مردم نان میدهد و تاکنون چندین نسل ما را نان داده است اظهار داشت: ما به دنبال این هستیم که ۱۵الی ۲۰سال دیگر چراغ چغارت را روشن نگه داریم. نگاه من به بافق نگاه ملی است، باید به فکر همه مردم بود نه نگاه قومی یا بعضا جزیره ای داشت؛ چراکه چراغ چغارت باعث حرکت فولاد بافق، فولادکسری و سنگ آهن می شود و شهر بافق با چغارت زنده است؛ تلاش داریم تا اواخر سال آینده جز ۱۰۰شرکت برتر ایران بشویم، تلاش ما این است با این تفکر به جلو حرکت کنیم.
مدیریت شرکت سنگ آهن مرکزی را با ۴۸همت بدهی پذیرفتم
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی با اشاره به پذیرش مدیریت شرکت در شرایط بحرانی افزود: زمانی که مدیریت شرکت سنگ آهن مرکزی به بنده محول شد با ذهنیت بدهی ۳۰هزار میلیارد تومانی ( ۳۰همت)عهده دار این مسئولیت شدم؛ درحالی که پس از حسابرسی، بدهی واقعی شرکت ۴۸هزارمیلیارد تومان ( ۴۸همت) شناسایی شد که با احتساب سرمایه گذاریهای پیشین، این رقم به ۸۲هزار میلیارد تومان (۸۲همت) افزایش یافت.
نجات شرکت از ورشکستگی دلیل قبول مسئولیت
حاج محمد جواد عسکری عنوان کرد: تنها عاملی که باعث شد هنگام پیشنهاد مدیریت شرکت سنگ آهن مرکزی به بنده، قبول مسئولیت کنم؛ مثمر ثمر بودن برای شهرستان، نجات شرکت از ورشکستگی همچنین حفظ سرمایه مردم زحمتکش بافق بود؛ بنابراین با پیگیریهای فوری و حمایت دکتر علایی،”رئیس صندوق بازنشستگی فولاد”، سرمایه ۸هزار میلیارد تومانی ( ۸همت) به شرکت تزریق شد تا از ورشکستگی شرکت سنگ آهن مرکزی جلوگیری شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

از خط تولید تا خط قهرمانی؛ فولاد هرمزگان برای کارگرانش می‌جنگد

بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال ساحلی فولاد هرمزگان با همراهی مدیر امور ورزش حرفه‌ای و سایر عوامل اجرایی این باشگاه برای بازدید از فرایند تولید، راهی کارخانه فولاد هرمزگان شدند و ضمن دیدار و عرض خداقوت با کارگران، مهندسان و نیروهای زحمت‌کش این کارخانه تعدادی البسه ورزشی تقدیم این عزیزان کردند.