اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 278569

تاریخ: 1403/11/21

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 278569

تاریخ: 1403/11/21

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

با حضور معاون رئیس جمهور و مدیرعامل چادرملو معدن آنومالی ۱۰ به بهره‌برداری رسید

ca57c22ea5b54010a33b2c30117bf34f

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛ در مراسمی با حضور محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی و معاون رئیس جمهور و فرید دهقانی مدیرعامل چادرملو، معدن آنومالی 10 که در 23 کیلومتری شمال مجتمع معدنی چادرملو واقع شده، به بهره‌برداری رسید.

در محدوده آنومالی ۱۰ که دارای ذخایر سنگ آهن مگنتیتی است، تاکنون بیش از ۲۲,۰۰۰ متر حفاری انجام شده و سه زون کانه‌زایی اصلی شامل زون‌های جنوبی، شمالی و شرقی شناسایی شده‌اند.

مطالعات اکتشافی در زون‌های جنوبی و شمالی تکمیل شده و در حال حاضر، عملیات اکتشاف در زون شرقی همچنان ادامه دارد. بر اساس مطالعات انجام‌شده، در زون جنوبی با ۹.۹ میلیون تن سنگ آهن قابل استخراج در سه سال نخست بهره‌برداری، ۶.۷ میلیون تن سنگ آهن از این بخش استخراج خواهد شد.

همچنین در زون شمالی با ۱۵ میلیون تن ذخیره قابل استخراج با نسبت باطله‌برداری ۱۰.۹۸ به ۱ طبق برنامه، در دو سال نخست بهره‌برداری، ۲.۸ میلیون تن سنگ آهن از این بخش استخراج می‌شود.

ورود این پروژه به فاز عملیاتی، نقش مهمی در تأمین مواد اولیه صنایع فولادی کشور، اشتغال‌زایی و توسعه اقتصادی منطقه ایفا خواهد کرد. انتظار می‌رود با توجه به ذخایر موجود و برنامه‌ریزی دقیق، محدوده آنومالی 10 به‌زودی به یکی از مبادی اصلی تأمین خوراک مورد نیاز خطوط فرآوری مجتمع معدنی چادرملو تبدیل شود

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مدیریت توانمند و تداوم تولید در چادرملو؛ رمز عبور از بحران ها

عضو کمیسیون صنایع و معدن مجلس با تمجید از عملکرد شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در شرایط جنگی، استمرار تولید در این مجموعه را قابل تقدیر دانست و تاکید کرد: حمایت از واحدهای بزرگ تولیدی و رفع موانع پیش‌روی آنها، نقش مهمی در تقویت اقتصاد، صادرات و امنیت اقتصادی کشور دارد.

تأکید مدیرعامل توسعه صنایع بهشهر بر افزایش فروش و شتاب‌بخشی به پروژه‌های پاکسان

دکتر ارسلان کاظم‌پور، مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره شرکت توسعه صنایع بهشهر، به همراه معاونین و مدیران این شرکت، از شرکت پاکسان بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت عملکرد، برنامه‌های تولیدی و پروژه‌های توسعه‌ای این شرکت قرار گرفت.

استخـــــراج کم‌هزینـــــه

آینده معدنکاری دیگر فقط با حجم ذخیره یا تناژ استخراج سنجیده نمی‌شود. محدودیت منابع آب، نوسان تأمین انرژی، افزایش هزینه ماشین‌آلات و مواد مصرفی، سخت‌تر شدن الزامات محیط‌زیستی و رشد تقاضای جهانی برای مس، مدل توسعه این صنعت را تغییر داده است.

چرا استانداری در برابر نظر محیط زیست سکوت کرده است؟

پرونده معدن بوکسیت تاش در ارتفاعات شاهوار شاهرود بار دیگر به یکی از جدی‌ترین مطالبات زیست‌محیطی مردم منطقه تبدیل شده است؛ پرونده‌ای که اکنون با ورود مستقیم دولت و اعلام موضع سازمان حفاظت محیط زیست، بیش از گذشته نیازمند یک تصمیم روشن، شفاف و مبتنی بر مستندات کارشناسی است.