اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 278264

تاریخ: 1403/12/23

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 278264

تاریخ: 1403/12/23

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

با پیگیری انجمن فولاد، پرونده‌های تعزیراتی فولادسازان با نگاه حمایتی بازنگری می‌شود

photo17620513910

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران؛ جهاندار شکری عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با اعلام این مطلب به چیلان گفت: پرونده‌های تعزیراتی ایجاد شده برای فولادسازان به ویژه کارخانجات ذوب القایی و نورد که نماینده بخش خصوصی واقعی در این زنجیره هستند، عمدتا به استناد دستورالعمل ابلاغی وزیر وقت مبنی بر عرضه در بورس کالا ایجاد شده که متاسفانه به مواردی همچون فرآیند ابلاغ به شرکت‌ها، امکان پذیرش و عرضه شرکت‌ها و تناسب تولید و کف عرضه واحدها توجه کافی نشده است.

شکری اضافه کرد: این موضوع با پیگیری انجمن فولاد در چند جلسه با مساعدت دکتر مصری در کمیسیون جهش و رونق تولید مجلس مطرح و بررسی شد و مکاتباتی نیز با سران قوا صورت گرفت که در نهایت در جلسه روز دوشنبه این کمیسیون، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی پذیرفتند که پرونده‌های موجود با نگاه حمایتی مورد بازنگری قرار گیرد.

شکری خاطرنشان کرد: با وجود موانع متعدد بر سر راه تولید از جمله محدودیت‌های برق و گاز و در عین حال افزایش نرخ حامل‌های انرژی و حمل و نقل و سایر نهاده های تولید، پیگیری پرونده‌های تعزیراتی موجود، انرژی زیادی را از تولیدکنندگان می گیرد و این در حالی است که رقم مطرح شده در پرونده برخی کارخانجات از ارزش روز آن کارخانه هم بیشتر است!

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مدیر مدیریت شهری شرکت فولاد هرمزگان مطرح کرد: اقتصاد چرخشی در فولاد هرمزگان با«افزایش استفاده مجدد از مواد و کاهش مصرف منابع و حجم پسماندهای دفنی

مدیر مدیریت شهری شرکت فولاد هرمزگان گفت: فولاد هرمزگان با اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عملیاتی، فرهنگی و پژوهشی، موفق شده است اصول اقتصاد چرخشی را در بخشی از فرایندهای خود مستقر کند که ازجمله این اقدامات می‌توان به استفاده مجدد از تجهیزات، تفکیک و بازیافت پسماندها، کاهش مصرف منابع، همکاری با مراکز مجاز بازیافت و تعریف پروژه‌های دانش‌بنیان اشاره کرد.

گام تاریخی گهرزمین برای معدنکاری نوین؛ کاهش ۳۰۰هزار تنی انتشار کربن و بازگشت سرمایه ۲ساله با اجرای IPCC

تقوی‌نژاد نایب‌رئیس هیأت‌مدیره شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین از آغاز اجرای یکی از مهمترین پروژه‌های تحول‌آفرین این شرکت خبر داد؛ طرحی که با محوریت سیستم حمل‌ونقل و انتقال پیوسته مواد معدنی (IPCC)قرار است هزینه‌های معدنکاری، مصرف گازوئیل و انتشار آلاینده‌های کربنی را به شکل محسوسی کاهش دهد و الگویی تازه برای معدنکاری هوشمند در کشور ایجاد کند.