گروه : روابط عمومی ها / صنعت-معدن-تجارت

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی و امور اجتماعی شرکت آلومینای ایران، مهندس سهیل اسدی در دیدار با جمعی از مدیران شرکت ضمن قدردانی از تلاش مجموعه مدیران و پرسنل برای مدیریت مصرف انرژی، اظهار داشت: با وجود تهدید قطعی گاز صنایع به دلیل ناپایداریهای اخیر، شرکت آلومینای ایران به لطف پیگیریهای مستمر مدیر عامل محترم شرکت و هماهنگی با وزارت نیرو، تنها شرکتی در کشور بود که از قطعی گاز در امان ماند.
به گفته مهندس اسدی، در روزهای گذشته پس از تماسهایی از سوی برخی شهرستانها و استانها مبنی بر احتمال قطعی گاز، تیم مدیریت با تاکیدات دکتر بادکوبه مدیرعامل محترم، اقدامات لازم را در اسرع وقت انجام و مدیریت لازم صورت گرفت.
قائم مقام و سرپرست مجتمع آلومینای ایران همچنین به برنامهریزی برای مدیریت مصرف انرژی در تابستان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه مصرف برق شرکت از ۱۵ خرداد و تا ۱۵ شهریور ادامه دارد برنامهریزیهای لازم برای دیماند مصرفی شرکت به میران ۹۰ مگاوات صورت گرفته است.
وی همچنین از تصمیم جدید شرکت برای مقابله با چالش محدویت مصرف برق خبر داد و گفت: در این راستا موضوع به هیئت مدیره ارجاع داده شد تا مجوز لازم برای تأمین ۳۰ مگاوات برق پایدار اخذ گردد.
مهندس اسدی اولویت اصلی شرکت را حفظ تولید و پایداری آن دانست و ابراز امیدواری کرد: تصمیمات صورت گرفته به منظور مدیریت بهینه مصرف نتایج مثبتی به دنبال داشته باشد.
وی در پایان با تشکر از همراهی تیم مدیریتی و کارکنان، اظهار داشت: امیدواریم با همکاری یکدیگر این چالشها را به خوبی پشت سر بگذاریم.