اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 277762

تاریخ: 1403/12/15

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 277762

تاریخ: 1403/12/15

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

از مسکّن محوری به درمان محوری در مسئولیت های اجتماعی

IMG_20250305_054734_755

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان؛ قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی افزود: مهم ترین تغییر رویکرد در حوزه مسئولیت های اجتماعی گذر از مسکّن محوری به سمت درمان محوری است. ما امروز در شرکت فولاد خوزستان برای اقدامات گره گشا و اساسی، تقویم داریم و برنامه هایی مثل اهدای بسته های آموزشی در مهرماه، اهدای جهیزیه  به زوج های جوان و آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد در پایان سال بخشی از این برنامه هاست.

دکتر مخبر دزفولی در بخش پایانی گریزی هم به حوزه تخصصی روانشناسی زد و خطاب به زوج‌های جوان گفت: در فرهنگ عامه به همسر افراد می گویند “شریک  زندگی” و این عبارت سنجیده ای است. همسر شما از امروز شریک همه زندگی شما و همراه تمامی لحظات شماست. زوج‌ها با ازدواج وارد دایره‌ی تمایز جدیدی می‌شوند و مهم ترین وظیفه‌ی افراد، راضی نمودن شریک خود است و شراکت به این معناست که هر تصمیمی در این زندگی، باید بطور مشترک اتخاذ شود.

این پزشک و روانشناس سپس به نکته اساسی لزوم گفت و گو در مورد کمترین سوء تفاهم ها در زندگی زناشویی تاکید کرد و گفت: گاهی مطرح نکردن گلایه ها ظاهرا از سر دلسوزی و جلوگیری از رنجش است ولی این رویکردی اشتباه است و حرف های زده نشده به انبار باروتی تبدیل می شود که گاهی اساس رابطه را متلاشی می کند.

وی در پایان برای زوج‌های حاضر آرزوی خوشبختی نمود و به آنان توصیه نمود که این اشتیاق شیرین امروز را همیشه حفظ کنند.

 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

فولاد مبارکه چگونه اندیشه تولید را به یک راهبرد صنعتی تبدیل کرد؟

رهبر شهید انقلاب، تولید را زیربنای استقلال اقتصادی و اقتدار ملی می‌دانستند و بارها بر حمایت از تولید داخلی، خودکفایی و تکیه بر توان ایرانی تأکید کردند. امروز، مرور تجربه فولاد مبارکه نشان می‌دهد چگونه این اندیشه در قالب راهبرد بومی‌سازی، توسعه فناوری و تقویت زنجیره تأمین داخلی، به یک الگوی عملی در صنعت کشور تبدیل شده است.

حضور وزیر صمت در موکب گروه فولاد مبارکه در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب

سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت، در نخستین ساعات امروز با حضور در موکب گروه فولاد مبارکه در آیین باشکوه تشییع رهبر شهید انقلاب، از روند خدمت‌رسانی این مجموعه به عزاداران و سوگواران بازدید کرد.

برگزاری موفق مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آلومینای ایران برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴

پیرو اطلاع‌رسانی‌های قبلی و درج آگهی در روزنامه‌های کثیرالانتشار و افشای عمومی در سامانه کدال ، سایت و کانال‌های رسمی شرکت، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آلومینای ایران برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴، در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۱۴۰۵ برگزار گردید.