اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 277243

تاریخ: 1403/12/14

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 277243

تاریخ: 1403/12/14

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

لغو ناگهانی برخی پروازها

بلیت+هواپیما

به گزارش اقتصاد ملت؛ برخی از شرکت های هواپیمایی فقط ساعاتی مانده به پرواز بليت خود را  لغو می کنند که  اين کار مشکلاتی را برای مسافران  به وجود آورده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

فرودگاه‌ها روی ریل سودآوری؛ اتصال به شهرک‌های صنعتی کلید خورد/اقتصادی‌سازی فرودگاه‌ها؛ آغاز یک تغییر ساختاری در صنعت هوانوردی

با تصمیم هیأت‌وزیران و ابلاغ وزیر راه و شهرسازی؛ مسیر تازه‌ای برای خروج فرودگاه‌های کشور از زیان‌دهی ترسیم شد؛ مسیری که بر پیوند فرودگاه‌ها با فعالیت‌های صنعتی و ورود بخش خصوصی به بهره‌برداری تأکید دارد و می‌تواند ساختار سنتی اداره فرودگاه‌ها در ایران را دگرگون کند.

توسعه ناوگان ریلی و افزایش بهره‌وری لجستیکی در شرکت حمل‌ونقل ترکیبی کشتیرانی

شرکت حمل‌ونقل ترکیبی کشتیرانی با هدف توسعه ناوگان باری، ارتقای ظرفیت جابه‌جایی بار و افزایش تنوع خدمات قابل ارائه به تجار و صاحبان کالا، برنامه‌های توسعه‌ای گسترده‌ای را در دستور کار خود قرار داده است.

سند «ستاد ملی گذر» به‌زودی ابلاغ می‌شود

وزیر راه و شهرسازی در آیین افتتاح نمایشگاه حمل‌ونقل، لجستیک و صنایع وابسته در مصلای امام خمینی(ره)، کاهش دخالت دولت در فعالیت بخش خصوصی و تمرکز بر تسهیل‌گری را مهم‌ترین مأموریت دولت چهاردهم عنوان کرد و از ابلاغ سند «ستاد ملی گذر» در آینده نزدیک خبر داد.

شمارش معکوس برای گشایش دهمین نمایشگاه بین المللی بیمارستان سازی

تهران در آستانه برپائی دهمین نمایشگاه بین المللی بیمارستان سازی، تجهیزات و تاسیسات بیمارستانی قرار دارد. نمایشگاهی که در آن از پیشرفته‌ترین تکنولوژی های ساخت و تاسیسات بیمارستانی تا راهکارهای استانداردسازی مراکز درمانی ارائه می‌شود.