اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 276673

تاریخ: 1403/12/06

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 276673

تاریخ: 1403/12/06

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

سفیر تاجیکستان: دروازه‌های همکاری با کارآفرینان ایرانی گشوده‌است

اعلام-آمادگی-سفیر-تاجیکستان-برای-افزایش-همکاری_ها-با-کارآفرینان-ایران

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی مجمع کارآفرینان ایران؛ نظام‌الدین زاهدی با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور کشورمان به تاجیکستان افزود: اقدامات روسای جمهور دو کشور و پیگیری‌ها باعث شد که دو کشور عزم خود را برای گسترش ارتباطات جزم کنند.

وی گفت: سفارت تاجیکستان در تهران آماده است تا مقدمات سفر هیئتی از کارآفرینان ایران را به تاجکستان با هدف افزایش همکاری‌ها و سرمایه گذاری‌های مشترک میان دو کشور اقدام نماید.

سفیر تاجیکستان با بیان اینکه بهترین مسیر رسیدن به چین از خاک تاجیکستان است افزود: اگر کارآفرینان ایران بخواهند کالا‌های تولیدی خود را به چین صادر کنند، تاجیکستان آماده است تا ظرفیت‌های خود را در این زمینه در اختیار کارآفرینان ایران بگذارد.

زاهدی همچنین با اشاره به اینکه ما شاهد افزایش همکاری‌های سیاسی، تجاری، اقتصادی و فرهنگی بین دو کشور هستیم گفت: عید نوروز در پیش است و ما از کارآفرینان و خانواده‌های آنان دعوت می‌کنیم تعطیلات عید نوروز را در دوشنبه، سمرقند و بخارا بگذرانند.

همچنین در این دیدار، حمیدرضا غزنوی، دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران با اشاره به روابط فرهنگی، تاریخی و اقتصادی دو کشور گفت: مجمع کارآفرینان ایران آماده همکاری و برقراری ارتباط با کارآفرینان تاجیکستان است تا از این طریق بتوانیم به توسعه روابط در همه زمینه‌ها کمک کنیم.

وی با بیان اینکه تمرکز ما باید در بخش تولید و اقتصاد به نفع دو کشور و دو ملت باشد افزود: دو کشور ایران و تاجیکستان اشتراکات متعدد و متکثر فرهنگی، تاریخی و زبانی با یکدیگر دارند و همین امتیاز می‌تواند بهترین فرصت برای توسعه روابط اقتصادی باشد.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران ضمن معرفی و تبیین برنامه‌ها، اهداف و چشم انداز مجمع کارآفرینان ایران گفت: مجمع از طریق وزارت امور خارجه کشورمان پیشنهاد تشکیل مجمع کارآفرینان اعضای سازمان همکاری‌های شانگهای را ارائه کرده و این پیشنهاد هم به دبیرخانه این سازمان ارسال شده و در حال پیگیری است.

غزنوی با اشاره به اینکه تشکیل این مجمع در سطح اعضای سازمان همکاری‌های شانگهای گام بسیار مهمی در توسعه روابط کارآفرینان خواهد بود افزود: حتی پیشنهاد کرده‌ایم مجمع کارآفرینان ایران می‌تواند میزبان دبیرخانه این مجمع در تهران باشد.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران با تاکید بر اینکه ما می‌توانیم با برگزاری رویداد‌های مختلف و متنوع هر سال در یک کشور عضو، نقش خودمان را به عنوان بازوی پیشبرد اهداف شانگهای ایفا کنیم گفت: پیشران‌های مولد بخش خصوصی با ظرفیت‌های متنوعی که در هر کشور در اختیار دارند می‌توانند به توسعه مناسبات و روابط در میان اعضا سرعت دهند و ما می‌توانیم از این ظرفیت به صورت هدفمند در جهت کمک به تقویت سازمان همکاری‌های شانگهای بهترین بهره را ببریم.

در این دیدار دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران از سفیر تاجیکستان برای حضور در مجمع و برگزاری جلسه با کارآفرینان دعوت کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

حضور فعال صبانور در کنفرانس دو‌ روزه بین‌المللی «استیل‌مکس» عمان

این شرکت با هدف معرفی توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری زنجیره ارزش فولاد جمهوری اسلامی ایران، در نخستین کنفرانس بین‌المللی فولاد «استیل‌مکس» که طی روزهای ۲۴ و ۲۵ آذرماه در شهر مسقط کشور عمان برگزار شد، حضوری فعال و اثرگذار داشت.

ارز چند نرخی و تشدید صادرات غیررسمی ورق های فولادی، دامپینگ منطقه‌ای و تهدید منافع ملی

اختلاف زیاد قیمتی ورق گرم در بورس کالا و بازار آزاد همزمان با افزایش نرخ ارز در بازار آزاد، به‌طور اجتناب‌ناپذیر منجر به افزایش صادرات غیررسمی ورق گرم فولاد مبارکه به بازار کشورهای همسایه خواهد شد؛ پدیده‌ای که آثار آن مستقیماً زنجیره تولید داخل، بازار سرمایه و منافع ملی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.