اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 276420

تاریخ: 1403/12/06

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 276420

تاریخ: 1403/12/06

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

افزایش ۱۲ برابری سرمایه شرکت کشتیرانی دریای خزر طی دوسال اخیر

22-137
به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، کامبیز جهانبانی، مدیرعامل شرکت کشتیرانی دریای خزر در جریان مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام شرکت کشتیرانی دریای خزر که روز گذشته (یکشنبه ۵ اسفند ماه) با موضوع افزایش سرمایه برگزار شد، گفت: هدف کلی از انجام افزایش سرمایه، تأمین مالی بخشی از پروژه ساخت یک فروند شناور است.

مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر اظهار داشت: طی سال ۱۴۰۲ شرکت کشتیرانی دریای خزر نسبت به سرمایه گذاری که جزئیات آن در سامانه کدال بورس به اطلاع عموم سهامداران رسیده، اقدام نموده و به همین منظور مخارجی را صرف سرمایه گذاری مزبور نموده است.

وی با اشاره به لزوم تأمین مالی ساخت یک فروند شناور افزود: شرکت کشتیرانی دریای خزر در راستای توسعه ناوگان و افزایش سود‌آوری، برنامه افزودن یک فروند شناور ۳۵۰۰ تُنی به ناوگان خود را در برنامه‌ها و پروژه‌های آتی خود در دستور کار قرار داده است.

جهانبانی گفت: قرار است کشتی مربوطه از طریق یکی از شرکت‌های سازنده داخلی ساخته شود.

مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر خاطر نشان کرد: با توجه به برنامه ارائه شده کشتیرانی دریای خزر در نظر دارد سرمایه خود را از مبلغ ۳.۶۰۰ میلیارد ریال به مبلغ ۱۲.۶۰۰ میلیارد ریال (مبلغ ۹.۰۰۰ میلیارد ریال معادل ۲۵۰ درصد سرمایه فعلی از محل مطالبات حال شده و آورده نقدی) افزایش دهد.

گفتنی است در سال ۱۴۰۲ سرمایه کشتیرانی دریای خزر از مبلغ ۱.۰۸۰ میلیارد ریال به مبلغ ۳.۶۰۰ میلیارد ریال معادل ۲۳۳ افزایش یافته است که با افزایش انجام شده در اسفندماه سالجاری سرمایه شرکت کشتیرانی دریای خزر حدود ۱۲ برابر طی دوسال اخیر افزایش یافته است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

یادداشت مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان به مناسبت سالروز پیوستن این شرکت به گروه فولاد مبارکه؛ از هم‌افزایی تا تعالی، افق تازه فولاد هرمزگان در خانواده بزرگ فولاد مبارکه

علیرضا رحیم، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان به مناسبت فرا رسیدن 26 مرداد ماه، سالروز پیوستن این شرکت به شرکت فولاد

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مس‌کاوان نماد سهامی عام شد؛ گامی راهبردی در مسیر توسعه و ورود به بازار سرمایه

شرکت مس‌کاوان نماد در تیر ماه ۱۴۰۵ با تغییر ساختار حقوقی خود به شرکت سهامی عام، وارد مرحله تازه‌ای از مسیر توسعه و بلوغ سازمانی شد؛ تحولی که می‌توان آن را یکی از مهمترین گام‌های این مجموعه در جهت آماده‌سازی برای حضور در بازار سرمایه و تأمین مالی برنامه‌های توسعه‌ای آینده دانست.

یادداشت مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان به مناسبت سالروز پیوستن این شرکت به گروه فولاد مبارکه؛ از هم‌افزایی تا تعالی، افق تازه فولاد هرمزگان در خانواده بزرگ فولاد مبارکه

علیرضا رحیم، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان به مناسبت فرا رسیدن 26 مرداد ماه، سالروز پیوستن این شرکت به شرکت فولاد مبارکه، طی یادداشتی نوشت:

دستیار هوش مصنوعی منابع انسانی ایمپاسکو در دسترس همکاران قرار گرفت

مدیر منابع انسانی ایمپاسکو از راه‌اندازی دستیار هوش مصنوعی منابع انسانی شرکت در وب‌سایت ایمپاسکو خبر داد و گفت: این دستیار با هدف تسهیل دسترسی کارکنان به اطلاعات، افزایش شفافیت و تسریع پاسخ‌گویی به پرسش‌های منابع انسانی، به‌صورت شبانه‌روزی در اختیار همکاران قرار گرفته است.