اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 276394

تاریخ: 1403/12/08

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 276394

تاریخ: 1403/12/08

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

تولید برق در نیروگاه ری در یازده ماهه نخست سال ۱۴۰۳

photo17334729053

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی نیروگاه ری؛ علی غیاثی پور، سرپرست نیروگاه ری، درباره عملکرد این نیروگاه گفت: «با وجود انجام تعمیرات ۲۰ واحد تولیدی در سال جاری، تولید برق بدون مشکل ادامه داشت و نیروگاه توانست به تعهدات خود در تأمین انرژی عمل کند.

تعمیرات این نیروگاه به‌طور همزمان با تولید انرژی انجام شده و تیم‌های فنی و متخصص در حال اتمام این فرایند هستند.»

وی همچنین افزود: «برای تابستان سال آینده، تمرکز بر تقویت آمادگی واحدها و انجام تعمیرات پیشگیرانه است تا نیروگاه در شرایط پیک مصرف نیز قادر به تأمین برق مورد نیاز باشد.»

نیروگاه ری با ۲۰ واحد گازی و توان تولید ۷۲۲ مگاوات برق، همچنان یکی از منابع مهم تأمین انرژی کشور است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مس‌کاوان نماد سهامی عام شد؛ گامی راهبردی در مسیر توسعه و ورود به بازار سرمایه

شرکت مس‌کاوان نماد در تیر ماه ۱۴۰۵ با تغییر ساختار حقوقی خود به شرکت سهامی عام، وارد مرحله تازه‌ای از مسیر توسعه و بلوغ سازمانی شد؛ تحولی که می‌توان آن را یکی از مهمترین گام‌های این مجموعه در جهت آماده‌سازی برای حضور در بازار سرمایه و تأمین مالی برنامه‌های توسعه‌ای آینده دانست.