اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 276250

تاریخ: 1403/12/06

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 276250

تاریخ: 1403/12/06

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

امروز حوزه اکتشافات با بیش از ۱۰چالش مواجه است

IMG_7663-scaled

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت»؛ ایمان عتیقی مدیرعامل شرکت معدنی‌وصنعتی گل‌گهر در سومین کنفرانس تخصصی اکتشاف ذخایر معدنی افزود: در برنامه هفتم توسعه کشور رشد ۸درصدی اقتصادی دیده شده که سهم بخش معدن از این رشد ۱۳درصد است.

وی بیان داشت: به طور قطع تحقق این رشد در بخش معدن حاصل اتفاقاتی است که از اکتشافات معدنی آغاز می‌شود تا به عناصر کمیاب و ارزشمند نیز دست یابیم، اما امروز حوزه اکتشافات با بیش از ۱۰چالش مواجه است.

دکتر عتیقی ادامه داد: یکی از چالش‌ها این است که با خطاهای آنالیز مواجهیم که در این خصوص لازم است به روز شده و مواد اولیه را از جاهای معتبر تهیه کرده یا به تقویت نیروی انسانی بپردازیم.

وی چالش بعدی را اکتشافات عمیق برشمرد و اظهار داشت: امروز نیازمند دستگاه‌های حفاری عمیق هستیم. به همین دلیل نیازمند سرمایه‌گذاری در اکتشافات هم در بخش پیمانکاری و هم شرکت‌ها هستیم.

مدیرعامل شرکت معدنی‌وصنعتی گل‌گهر با تاکید بر اینکه نیروی انسانی این بخش نیز باید به علم روز مجهز شوند، گفت: باید نقش بخش خصوصی را پررنگ‌تر کرده و به دانش روز فنی تجهیز شویم.

دکتر عتیقی تصریح کرد: از همه مهمتر موضوع اصلاح قانون است؛ چراکه اگر قانون اصلاح نشود، در زمینه واگذاری‌ها و حمایت از سرمایه‌گذاران همچنان دچار چالش هستیم و باید در این زمینه به کمک وزارت صنعت، معدن و تجارت بیاییم.

معصومه صالحی

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رسانه را هم یک صنعت ببینیم

در طول دو جنگ تحمیلی اخیر، غیر از نیروهای مسلح، امدادگران و کادر درمان، یک صنف دیگر در خط مقدم جنگیدند؛ اهالی خستگی‌ناپذیر رسانه.

استقلال و خودکفایی/شعار ما میتوانیم/نقش تولید ملی در اقتدار کشور

استقلال و خودکفایی، در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، تنها یک هدف اقتصادی نبود؛ بلکه پایه عزت ملی، اقتدار کشور و شرط ایستادگی در برابر فشارهای دشمنان به شمار می‌رفت. ایشان همواره تأکید داشتند که ملتی می‌تواند مستقل و سربلند بماند که روی پای خود بایستد و نیازهای اساسی خود را با تکیه بر توان داخلی تأمین کند.