اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 275908

تاریخ: 1403/12/06

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 275908

تاریخ: 1403/12/06

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

کشور بدون حرکت به سمت تعالی سازمانی از جامعه جهانی عقب خواهد ماند

image_2025-02-23_15-45-21

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت»؛ این دوره از رویداد جایزه تعالی با هدف ایجاد فضای رقابتی، تبادل تجربیات و ارزیابی عملکرد شرکت‌ها برگزار شد و مدیران ارشد صنعتی حاضر در این رویداد بر اهمیت تاب‌آوری، تحلیل داده‌ها و تحول دیجیتال در مسیر توسعه سازمان‌ها تأکید کردند.

اصغر مصاحب مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی در ابتدای این مراسم ضمن خوشامدگویی به حضار با تاکید بر اینکه کشور بدون حرکت به سمت تعالی سازمانی از جامعه جهانی عقب خواهد ماند؛ بر اهمیت تدوین استراتژی‌های دقیق و اندازه‌گیری عملکرد سازمان‌ها تاکید کرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی با اشاره به تغییرات بنیادین در حوزه مدیریت و رشد سازمانی؛ بر اهمیت تحلیل داده‌ها و بهره‌گیری از هوش مصنوعی در بهبود عملکرد شرکت‌ها تأکید کرد.

وی با تاکید بر اینکه امروز دیگر بدون استفاده از ابزارهای داده‌محور امکان رقابت در سطح جهانی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: در رویداد IMI100 که یک ماه پیش برگزار شد؛ بر این موضوع تأکید کردم که اگر بنگاه‌های اقتصادی به سمت تحلیل داده‌ها، علم داده و مدیریت ریسک مبتنی بر اطلاعات دقیق حرکت نکنند؛ از رقابت جهانی عقب خواهند ماند.

رئیس سازمان مدیریت صنعتی در ادامه به ضرورت استفاده از ابزارهای اندازه‌گیری عملکرد در بنگاه‌های اقتصادی اشاره کرد و گفت: متاسفانه بسیاری از بنگاه‌های ما به این موضوع اهمیت چندانی نمی‌دهند؛ در حالی که نتایج آن در سطح کسب‌وکار و صنعت کشور کاملا مشهود است.

وی بر نقش استراتژی‌های داده‌محور در تعیین شاخص‌های عملکردی و بازنگری مستمر در فرآیندهای سازمانی تأکید کرد و گفت: تعالی سازمانی یعنی بازنگری و توسعه مستمر که با تحلیل داده‌های مناسب؛ سازمان‌ها می‌توانند به این هدف دست یابند.

مصاحب با بیان اینکه بیست‌ودومین دوره جایزه تعالی سازمانی با تمرکز بر موضوع تغییر و تحول دیجیتال برگزار می‌شود، گفت: در روز دوم این رویداد همایش کارگاه‌های تخصصی مرتبط با این حوزه ارائه خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت صنعتی همچنین از برنامه‌های این مجموعه برای سال آینده خبر داد و ابرازامیدواری کرد که سال آینده بتوانیم با ارائه تحلیل‌های دقیق‌تر؛ دستاوردهای جدیدی را به بنگاه‌های اقتصادی کشور ارائه کنیم.

شرکت‌های موفق بر مدیریت تاب‌آوری و برنامه‌ریزی بهبود مستمر تمرکز داشته‌اند

توران توانگر مدیر تعالی سازمانی نیز طی سخنانی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۱۶۰۰مورد ارزیابی سازمانی انجام شده است، گفت: نتایج این ارزیابی‌ها نشاندهنده آن است که شرکت‌های موفق بر مدیریت تاب‌آوری و برنامه‌ریزی بهبود مستمر تمرکز داشته‌اند.

به گزارش اقتصادی ملت؛ وی با تاکید بر اینکه جایزه تعالی به منظور ایجاد رقابت سالم میان شرکت‌ها، انتقال تجارب موفق و ناموفق و شناسایی نقاط قوت آنها شکل گرفته است، خاطرنشان کرد: در همین راستا همایش تعالی امسال در دو روز برگزار می‌شود که در روز دوم علاوه بر ارائه تحلیل دستاوردهای شرکت‌ها؛ ۱۱ تجربه داخلی و یک تجربه بین‌المللی در حوزه تعالی سازمانی معرفی خواهد شد.

توانگر با بیان اینکه در شرایط کنونی اقتصاد و تحریم‌ها، مدیریت ریسک و استفاده از داده‌های شفاف و قابل تحلیل، نقش مهمی در رشد سازمان‌ها دارد، در پایان گفت: بررسی نتایج چهار سال اخیر نشان می‌دهد شرکت‌هایی که برنامه‌های بهبود مستمر تدوین کرده‌اند؛ عملکرد مالی بهتری داشته و در شاخص‌های فروش، سودآوری و سهم بازار رشد قابل‌توجهی را تجربه کرده‌اند.

معصومه صالحی

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ملک‌زاده: اینده را پیش‌بینی نکنید؛ اینده را طراحی کنید

با حضور پروفسور محمدشریف ملک‌زاده یکی از ۳۰۰۰دانشمند برتر جهان و نخستین مخترع صنعت گردشگری جهان؛ همایش «ایران کارآفرینان» با محوریت فرصت‌های سرمایه‌گذاری در سالن همایش‌های بین‌‌‌المللی صدا و سیما برگزار شد.