اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 275632

تاریخ: 1403/10/02

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 275632

تاریخ: 1403/10/02

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر

آیین تکریم مادران و همسران شهدا در خرمشهر

66-3

وی نقش ماندگار این زنان در عرصه های مختلف را مهم ارزیابی کرد و افزود: از خودگذشتگی و صبر بی بدیل مادران و همسران شهدا بسیار ستودنی و بر هیچکس پوشیده نیست، مادرانی که فرزندان خود را عاشقانه تقدیم این آب و خاک کرده اند الگویی برای همه زنان بوده و شایسته بیشترین توجهات هستند.

برگزاری جشن ولادت حضرت زهرا(س) در پارک معلم آبادان

مدیر توسعه فرهنگی و هنری سازمان منطقه آزاد اروند، در ادامه افزود: به همین مناسبت نیز جشن باشکوهی در پارک معلم آبادان با حضور خانواده ها برگزار شد.

ازند برگزاری این مراسم را با محوریت تکریم مقام بانوان و مادران دانست و خاطرنشان کرد: برپایی این جشن که از بخش های متنوعی از جمله مداحی، آواز، اجرای گروه های موسیقی و… تشکیل شده بود با استقبال گرم از سوی خانواده ها در شب سرد زمستانی مواجه شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مس کاوان نماد در بورس تهران پذیرفته شد / زینلی: ورود به بورس، پشتوانه تداوم توسعه شرکت است

مس کاوان نماد در بورس تهران پذیرفته شده و عرضه اولیهٔ آن پیش‌رو است. سید حجت زینلی، مدیرعامل این شرکت، می‌گوید ورود به بازار سرمایه علاوه بر شفافیت، امکان تأمین مالی برای توسعهٔ مجتمع عباس‌آباد را فراهم می‌کند.

هوش مصنوعی، مسیر امروز فولاد سبز است؛ نه انتظار برای هیدروژن/ هوش مصنوعی، راهکار امروز صنعت فولاد برای عبور از چالش کربن و دستیابی به فولاد سبز

مدیرعامل فولاد خوزستان با تأکید بر ضرورت حرکت تدریجی اما هدفمند صنعت فولاد به سمت تولید سبز، اقتصاد چرخشی، بهره‌گیری از داده‌ها و هوش مصنوعی را از مهمترین راهکارهای کاهش کربن، بهینه‌سازی مصرف انرژی و حفظ رقابت‌پذیری صادرات فولاد ایران دانست و از اجرای پروژه‌های ارزش‌آفرین در حوزه تبدیل محصولات جانبی صنعتی به محصولات با ارزش‌افزوده خبر داد.

استقبال از افتخارآفرینان صنعت مس در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا

مدیران شرکت ملی صنایع مس ایران با حضور در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره)، از ورزشکاران و مربیان افتخارآفرین خانواده صنعت مس در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ۲۰۲۶ استقبال و از دستاوردهای آنان قدردانی کردند.

تأکید بر شناسایی ظرفیت‌های معدنی فارس در نشست مدیرکل زمین‌شناسی جنوب کشور با نمایندگان مجلس

نمایندگان مردم نورآباد ممسنی، سروستان، خرامه، کوار و شیراز و زرقان، با حضور در اداره کل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی جنوب کشور، در جریان برنامه‌ها و اولویت‌های اکتشافی این مجموعه قرار گرفتند.