اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 275536

تاریخ: 1403/11/07

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 275536

تاریخ: 1403/11/07

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر

پایان رقابت های ووشو قهرمانی کشوری بانوان

ورزش

وی افزود: در این مسابقات بیش از ۳۰۰ ورزشکار از سراسر کشور حضور داشتند که پس از ۲ روز رقابت ، خوزستان در جایگاه نخست قرار گرفت، استان فارس دوم و تیم های منطقه آزاد اروند و لرستان مشترکا مقام سوم را کسب کردند.

فلسفه ووشو بر مبنای تعادل، هماهنگی و قدرت درونی است. این هنر نه تنها بر تکنیک‌های فیزیکی تأکید دارد، بلکه بر روح و ذهن نیز تمرکز می‌کند. ووشو به فرد کمک می‌کند تا با استرس‌های روزمره مقابله کند و به آرامش درونی دست یابد.

ووشو به عنوان یک ورزش مناسب برای دختران شناخته می‌شود. این ورزش به تقویت اعتماد به نفس و توانمندی‌های جسمی دختران کمک می‌کند و به آن‌ها یاد می‌دهد که چگونه بدون نیاز به قدرت فیزیکی زیاد از خود دفاع کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

سیستم‌های مالی؛ ارتقای سودآوری و رونق فروش فولاد سنگان در فضای تحریم

در فضای اقتصادی کنونی که تشدید تحریم‌های بین‌‌المللی موجب نوسانات شدید نرخ ارز، اختلال در زنجیره تأمین و افزایش بهای تمام‌شده شده است، سیستم‌های مالی سازمان‌ها دیگر صرفاً ابزار ثبت و گزارش‌دهی تاریخی نیستند.

کارخانه‌های آینده با داده حرف می‌زنند

در دهه‌های گذشته تصمیم‌گیری در بسیاری از کارخانه‌های صنعتی بر پایه تجربه مهندسان، مشاهدات میدانی و گزارش‌های دوره‌ای انجام می‌شد. این رویکرد اگرچه نقش مهمی در توسعه صنعت داشته است، اما با افزایش پیچیدگی فرآیندهای تولید و حجم عظیم اطلاعات تولیدشده در کارخانه‌ها، دیگر به تنهایی پاسخگوی نیازهای امروز نیست.

هر آنچه در منطقه گل‌گهر دیدم در مسیر توسعه و پیشرفت بود

کارکنان حوزه ایمنی شرکت های منطقه معدنی و صنعتی گل گهر در همایش راهبردی «ایمنی و مدیریت بحران در صنایع و معادن» که به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی برگزار شده بود، آخرین روش های “پیشگیری از حادثه” و همچنین “واکنش به حادثه” را با حضور بازرسان و مدرسان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فرا گرفتند.