اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 274696

تاریخ: 1403/11/27

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 274696

تاریخ: 1403/11/27

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

جلسه بررسی عملکرد ۹ماهه ۱۴۰۳ و بودجه ۱۴۰۴ شرکت صباامید غرب

IMG_0004-690x460

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات؛ در این جلسه با توجه به پیشرفت ۶۵ درصدی فیزیکی تجمعی پروژه، گزارش تفصیلی از آخرین وضعیت واحد تولید گندله سازی و پروژه های زیرساخت و برنامه‌های در حال اجرا و همچنین مشکلات و موانع پیش روی پروژه ارائه گردید.

بر اساس گزارش ارائه شده، بخش دوم تجهیزات خارجی با پیگیری مستمر مدیران وارد سایت شده و در حال نصب است. همچنین ساخت بخش سوم (آخر) تجهیزات خارجی نیز پیشرفت قابل‌توجهی داشته و طی چند ماه آتی به محل پروژه حمل‌ می‌شود.

با توجه به تکمیل ساخت تجهیزات خارجی و همچنین تمدید قرارداد پیمانکار داخلی پروژه، برنامه اجرایی مورد بازبینی قرار گرفته و پروژه طبق برنامه در حال اجرا است. در همین راستا مذاکرات لازم به منظور رفع موانع و مشکلات پروژه میان نمایندگان پیمانکار، کارفرما و مشاور صورت پذیرفت که در نتیجه آن در آینده شاهد افزایش سرعت پیشرفت پروژه خواهیم بود.

 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

منابع حاصل از واگذاری‌ها را به ایمیدرو بازگردانید

در نشست محمدمسعود سمیعی‌نژاد رئیس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با زهره عالی‌پور، رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی، آخرین وضعیت پروژه‌های معدن و صنایع معدنی قابل واگذاری و مسائل مرتبط با این طرح‌ها مورد بررسی و پایش قرار گرفت.

کاوان؛ از معدن عباس‌آباد تا بورس تهران از تولید مس تا خلق ارزش پایدار

با درج شرکت مس کاوان نماد با نماد معاملاتی «کاوان» در تابلوی اصلی بازار دوم بورس تهران، فصل تازه‌ای در مسیر این مجموعه معدنی و صنعتی آغاز شده است. شرکتی که فعالیت خود را از معدن و تولید کنسانتره مس توسعه داده و امروز با حضور در بخش‌های دیگری از زنجیره مس، اجرای طرح‌های توسعه و ورود به بازار سرمایه، در حال عبور به مرحله‌ای متفاوت از فعالیت خود است.

برگزاری کانماین در شرایط جنگ و تحریم؛ پیام پویایی صنعت معدن ایران است

طهماسبی با تأکید بر اهمیت برگزاری نمایشگاه ایران کانماین در شرایط جنگ و تحریم گفت: برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی می‌تواند پیام پویایی و تداوم فعالیت صنعت و معدن کشور را به جامعه و فعالان اقتصادی جهان منتقل کند و زمینه‌ای برای معرفی ظرفیت‌های معدنی، جذب سرمایه‌گذار و تأمین نیازهای تولیدکنندگان فراهم آورد.

حامد عسکری‌زاده سرپرست صبانور شد / قدردانی از کارنامه درخشان داریوش اسماعیلی و رکوردهای پیاپی «کنور»

 با تصمیم هیئت‌مدیره شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور، حامد عسکری‌زاده به‌عنوان سرپرست این شرکت معرفی و از اقدامات بنیادین و نتایج درخشان داریوش اسماعیلی در دوره مدیریت عاملی صبانور قدردانی شد.