اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 274503

تاریخ: 1403/11/20

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 274503

تاریخ: 1403/11/20

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری راه اندازی پردیس تخصصی آموزش فنی و حرفه‌ای مهارت‌های پیشرفته و تکمیلی

photo16901507870

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی و امور اجتماعی شرکت آلومینای ایران؛ دکتر بادکوبه، مدیرعامل شرکت آلومینای ایران، در این مراسم ضمن تأکید بر اهمیت آموزش و مهارت‌آموزی در صنعت، گفت: «شرکت آلومینای ایران به عنوان یکی از پیشگامان صنعت آلومینا در کشور، بر این باور است که نیروی انسانی ماهر و آموزش‌دیده کلید موفقیت هر سازمانی است و ما می‌توانیم از دانش و تجربیات پرسنل خود در تألیف کتاب‌ها و دروس آموزشی بهره‌ گرفته و نسل جوان را با مهارت‌های لازم تجهیز کنیم.»
وی همچنین افزود: «ما امیدواریم با برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی، نیازهای صنعت را به خوبی تأمین نماییم.»
دکتر رحمدل، مدیرکل سازمان فنی و حرفه‌ای استان خراسان شمالی نیز در این جلسه بر اهمیت ایجاد مهارت‌های جدید برای نیروی کار تأکید کرد و گفت: «ما باید با تجهیز خود به علم و مهارت‌های روز، آمادگی لازم را برای مواجه با تغییرات آینده داشته باشیم. این تفاهم‌نامه گامی مؤثر در راستای ارتقاء کیفیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در استان خواهد بود.»
گفتنی است این تفاهم‌نامه با هدف
راه‌اندازی پردیس تخصصی آموزش فنی و حرفه‌ای مهارت‌های پیشرفته و تکمیلی، تأمین نیروی انسانی کارآمد برای صنعت استان، فراهم‌سازی بستر اشتغال برای دانش‌آموختگان دانشگاهی و مهارت‌آموزان، بهره‌برداری از ظرفیت‌های آموزشی و اجرایی طرفین برای انجام مأموریت‌ها به امضاء رسید.
این اقدام نشان‌دهنده تعهد شرکت آلومینای ایران به توسعه پایدار و ارتقاء سطح مهارت‌های فنی در جامعه است و امید می‌رود که نتایج مثبتی برای جوانان جویای کار و صنعت استان به همراه داشته باشد.

 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مس‌کاوان نماد سهامی عام شد؛ گامی راهبردی در مسیر توسعه و ورود به بازار سرمایه

شرکت مس‌کاوان نماد در تیر ماه ۱۴۰۵ با تغییر ساختار حقوقی خود به شرکت سهامی عام، وارد مرحله تازه‌ای از مسیر توسعه و بلوغ سازمانی شد؛ تحولی که می‌توان آن را یکی از مهمترین گام‌های این مجموعه در جهت آماده‌سازی برای حضور در بازار سرمایه و تأمین مالی برنامه‌های توسعه‌ای آینده دانست.