اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 272612

تاریخ: 1403/11/03

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 272612

تاریخ: 1403/11/03

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

دستیابی به دانش تولید ریل ، شاه كلید توسعه صنعت ریلی در دو بخش راه آهن سراسری و مترو

6cecdebd-05ef-4457-9c84-30de559a3729_14031103_153914

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب آهن اصفهان؛ خبرنگار ما با اردشیر احمدزاده دبیر مجمع و مدیرعامل اتحادیه شرکت های قطارشهری کشور در خصوص اهمیت استفاده از ریل ذوب آهن، برنامه ریزی بلند مدت برای سفارش ریل و مزایای استفاده شهروندان از قطار شهری گفتگویی انجام داده است که در ادامه می خوانید. 

اردشیر احمدزاده گفت : اتحادیه شرکت های قطارشهری کشور مجموعه ای متشکل از متروی تهران وهمچنین شهرهای مشهد،شیراز،اصفهان،تبریز،کرج،اهواز،قم،کرمانشاه،اسلامشهر و شرکت های بهره بردار است که در حال حاضر با 358 کیلومتر،257 ایستگاه و در 13 خط مترو روزانه بالغ بر سه و نیم میلیون مسافر جابجا می شود. نکته با اهمیت اینکه با تکمیل و راه اندازی سایر خطوط کلانشهرهای یاد شده،این خطوط به 588 کیلومتر افزایش یافته و انشاا… در افق طرح به 950 کیلومتر در 37 خط مترویی خواهد رسید.

وی افزود: در سنوات گذشته مطابق تمهیدات صورت گرفته، تفاهم نامه ای بین ذوب آهن اصفهان و اتحادیه قطار شهری های کشور در حضور معاون وقت وزیر کشور و ریاست سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، منعقد و مبادله گردید و اعضای اتحادیه طی یک بازدید جامع،فرایند تولید ریل را از نزدیک مشاهده نمودند و هم اکنون برخی از شهرها نظیر: تهران،اصفهان و کرمانشاه ریل های مورد نیاز خود شامل: S49، UIC59 و … را از ذوب آهن خریداری می کنند و دیگر شهرها نیز متناسب با نیازشان برای سفارش ریل برنامه ریزی و تمهیداتی اندیشیده اند.

در این بازدید، مشاهده تست ها و آزمون های تولید کاملاً مشهود بود 

احمدزاده اضافه کرد : ابتدا به عنوان یک هموطن ایرانی و سپس در جایگاه سازمانی از حضور در خط تولید ریل ذوب آهن، بسیار خوشحال شدم،انصافاً در آن دوره برنامه بازدید خوبی در نظر گرفته شده بود و از نزدیک با توانمندی ها و ظرفیت سازی هایی که در بخش تولید ریل با جدیدترین دستگاه ها،دانش روز دنیا و تست های دقیق انجام گرفته بود به اتفاق همکاران،آشنا شدیم. مشاهده تست ها و آزمون های تولید ریل در این بازدید کاملاً مشهود بود.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به سبد متنوع محصول تولیدی در ذوب آهن اصفهان،اتحادیه جهت اعلام نیاز ریلی خطوط متروی کشور به این کارخانه چه استراتژی هایی مدنظر دارد چنین گفت : تولید و توسعه خطوط ریلی دو شاخص عمرانی کشور قلمداد می شوند لذا با توجه به اهمیت برنامه ریزی برای خطوط تولید و از سوی دیگر تحویل به موقع محصول، در نظر است تا از طریق برگزاری جلسات تعاملی با ذوب آهن در این زمینه یک طرح جامع بلند پیش بینی و تنظیم گردد.

مزایای استفاده از ریل ملی 

مدیرعامل اتحادیه شرکت های قطارشهری کشور تصریح کرد : یکی از علل اصلی طولانی شدن ساخت خطوط مترو در دوران گذشته،واردات ریل بود زیرا تولید داخل انجام نمی گرفت که این واردات هم چالش های بسیاری داشت. بنده اعتقاد دارم دستیابی به دانش تولید ریل ملی، شاه کلید توسعه صنعت ریلی در دو بخش راه آهن سراسری و متروی کلان شهرها است و گامی بلند در راستای عدم وابستگی کشور به واردات ریل به عنوان یک محصول ارز بر، سرعت بخشیدن به توسعه خطوط ریلی و تکمیل خطوط نیمه تمام است و همچنین کاهش هزینه ها در بخش تعمیر، نگهداری و توسعه شبکه ریلی را برای کشور به ارمغان آورد.

وی برخی از مهمترین دستاوردهاي استفاده از خطوط متروی درون شهری در بازه زمانی میان مدت را چنین تشریح نمود : سامانه حمل و نقل ریلی شهری اثرات اقتصادي و اجتماعي فراوانی در توسعه اشتغال پايدار داشته به طوری که در اشتغالزایی مستقيم با رويكرد توسعه حمل و نقل ريلي درون شهري در بخش اقتصادي و به تبع آن، پيامدهاي مثبت اجتماعي ناشي از ايجاد اشتغال مستقيم در بخش‌هاي ساخت، بهره‌ برداري نگهداري و تعميرات و موضوعات سيويل و تجهيزات و نیز در بخش‌هاي تامين مواد و مصالح، تجهيزات، طراحي و مشاوره، مطالعات و…اشتغال زایی غيرمستقيم نیز دارد. تسهيل حمل و نقل از طريق سيستم‌ هاي انبوه ريلي آثار مثبتی در كاهش اتلاف زمان حمل و نقل براي كليه اقشار جامعه ، دسترسي آسان، سريع و پاك و … را به همراه دارد.

احمدزاده در پایان گفت : ذوب آهن اصفهان به عنوان تولید کننده ریل و قطارهای شهری کشور نیز به عنوان بهره بردار، به حمایت دولت و مجلس نیاز دارند تا از این طریق محصول با کمترین دغدغه تولید شده، پروژه های ریلی آماده بهره برداری شوند و شهروندان عزیزمان از ثمرات آن بهره مند گردند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ایران کانماین؛ پیوند ظرفیت‌های معدنی با فناوری و سرمایه‌گذاری

نمایشگاه ایران کانماین را فرصتی برای معرفی توانمندی‌های بخش معدن، توسعه ارتباط میان فعالان این حوزه و آشنایی با فناوری‌های نوین دانست و گفت: نمایشگاه‌های تخصصی زمانی می‌توانند به توسعه اقتصادی کمک کنند که از معرفی محصولات فراتر بروند و زمینه شکل‌گیری همکاری‌های تجاری و صنعتی را فراهم کنند.

ممیزی عملکرد HSE پیمانکاران فولاد سنگان؛ گامی در مسیر ارتقای ایمنی و بهبود مستمر عملیات

ممیزی و ارزیابی عملکرد HSE شرکت‌های تابع معاونت بهره‌برداری این شرکت، با هدف سنجش میزان انطباق عملکرد پیمانکاران با الزامات ایمنی، بهداشت و محیط زیست و شناسایی زمینه‌های بهبود در نظام مدیریت HSE، با حضور فاطمه پهلوانی، معاون توسعه سرمایه‌های انسانی و علی سبیانی، معاون بهره‌برداری فولاد سنگان، برگزار شد.

ورود به حوزه معدنکاری و افزایش نقش معدن در راهبرد توسعه فولاد سنگان

ورود فولاد سنگان به حوزه معدن کاری و انجام عملیات استخراج با ماشین‌آلات خود شرکت، گامی مهم در توسعه نقش این شرکت در زنجیره تأمین مواد اولیه و تقویت پیوند میان بخش معدن و صنعت فولاد است؛ رویکردی که می‌تواند با افزایش کنترل بر عملیات استخراج، بهبود مدیریت هزینه‌ها و ارتقای بهره‌وری تجهیزات، زمینه پایداری بیشتر تولید را فراهم کند و نشانه ای از عزم جدی این شرکت در توسعه و تکمیل فرآندهای تولید در زنجیره بالادست است.