اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 272484

تاریخ: 1403/11/08

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 272484

تاریخ: 1403/11/08

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

راه اندازی ۶۱۹ مگاوات ظرفیت جدید برق معدن و صنایع معدنی با راهبری ایمیدرو

8131771_812

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی ایمیدرو؛ این برنامه ریزی در راستای قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق و با رویکرد تأمین برق پایدار معدن و صنایع معدنی عملیاتی شده است.

بر این اساس طی این مدت نیروگاه شرکت های چادرملو(۳۶۶ مگاوات)، بلوک ۲ گل گهر(۱۸۳ مگاوات)، ملی صنایع مس ایران(۳۰ مگاوات) و خورشیدی مبارکه (۴۰ مگاوات) وارد مدار شده است.

احداث “نیروگاه” و “نیروگاه های خود تامین” با راهبری ایمیدرو؛ از جمله سرمایه گذاری های برجسته شرکت های معدنی و صنایع معدنی به شمار می رود که کمک به سایر وزارتخانه ها را نیز محسوب می شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

سیستم‌های مالی؛ ارتقای سودآوری و رونق فروش فولاد سنگان در فضای تحریم

در فضای اقتصادی کنونی که تشدید تحریم‌های بین‌‌المللی موجب نوسانات شدید نرخ ارز، اختلال در زنجیره تأمین و افزایش بهای تمام‌شده شده است، سیستم‌های مالی سازمان‌ها دیگر صرفاً ابزار ثبت و گزارش‌دهی تاریخی نیستند.

کارخانه‌های آینده با داده حرف می‌زنند

در دهه‌های گذشته تصمیم‌گیری در بسیاری از کارخانه‌های صنعتی بر پایه تجربه مهندسان، مشاهدات میدانی و گزارش‌های دوره‌ای انجام می‌شد. این رویکرد اگرچه نقش مهمی در توسعه صنعت داشته است، اما با افزایش پیچیدگی فرآیندهای تولید و حجم عظیم اطلاعات تولیدشده در کارخانه‌ها، دیگر به تنهایی پاسخگوی نیازهای امروز نیست.

هر آنچه در منطقه گل‌گهر دیدم در مسیر توسعه و پیشرفت بود

کارکنان حوزه ایمنی شرکت های منطقه معدنی و صنعتی گل گهر در همایش راهبردی «ایمنی و مدیریت بحران در صنایع و معادن» که به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی برگزار شده بود، آخرین روش های “پیشگیری از حادثه” و همچنین “واکنش به حادثه” را با حضور بازرسان و مدرسان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فرا گرفتند.

از مهندسی بقا و سودآوری در قطب معدنی شرق

نیمه دوم سال برای صنایع بالادست فولاد کشور با مجموعه‌ای از متغیرهای برون‌زا و پیچیدگی‌های ساختاری همراه شده است؛ شرایطی که در آن معادلات سنتی سودآوری صرفاً با تکیه‌بر افزایش حجم تولید یا رشد قیمت‌های فروش، دیگر پاسخگوی نیازهای مالی بنگاه‌ها نیست.