اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 271956

تاریخ: 1403/10/24

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 271956

تاریخ: 1403/10/24

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

سهل‌آبادی: بخش خصوصی آماده مشارکت در طرح‌های جهاد دانشگاهی است

photo16361618209

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از خانه صنعت، معدن و تجارت ایران؛ وی با اشاره به ناترازی‌های موجود در حوزه‌های تولید و صنعت گفت: «ما نمی‌دانیم این ناترازی از کجا آمده است، اما می‌دانیم که بخش خصوصی تاکنون تلاش‌هایی برای رفع آن انجام داده و همچنان در این مسیر گام برمی‌دارد. با این حال، نباید این وضعیت به قانون تبدیل شود، چراکه ممکن است در آینده از بخش خصوصی انتظار داشته باشند حتی در استخراج نفت نیز ورود کند.»

سهل‌آبادی همچنین از تفاهم‌نامه میان خانه صنعت، معدن و تجارت ایران و جهاددانشگاهی خبر داد و گفت: «بخش خصوصی آماده است تا در طرح‌ها و برنامه‌های جهاد دانشگاهی مشارکت فعال داشته باشد. این همکاری می‌تواند گامی مؤثر در راستای توسعه صنایع داخلی و رفع چالش‌های پیش رو باشد.»

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رسانه را هم یک صنعت ببینیم

در طول دو جنگ تحمیلی اخیر، غیر از نیروهای مسلح، امدادگران و کادر درمان، یک صنف دیگر در خط مقدم جنگیدند؛ اهالی خستگی‌ناپذیر رسانه.

استقلال و خودکفایی/شعار ما میتوانیم/نقش تولید ملی در اقتدار کشور

استقلال و خودکفایی، در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، تنها یک هدف اقتصادی نبود؛ بلکه پایه عزت ملی، اقتدار کشور و شرط ایستادگی در برابر فشارهای دشمنان به شمار می‌رفت. ایشان همواره تأکید داشتند که ملتی می‌تواند مستقل و سربلند بماند که روی پای خود بایستد و نیازهای اساسی خود را با تکیه بر توان داخلی تأمین کند.