اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 271292

تاریخ: 1403/10/18

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 271292

تاریخ: 1403/10/18

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

آغاز تولید و صادرات محصولات پتروشیمی از منطقه ویژه اقتصادی لامرد

11

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، نخستین پتروشیمی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی لامرد به عنوان یکی از شرکت های فناور برجسته در صنعت پتروپالایش و پتروشیمی، رسماً تولید و صادرات اولین محصولات خود را آغاز کرد.

این مجتمع که در زمینی به وسعت ۸ هکتار و با سرمایه گذاری کل هشتاد و یک هزار میلیارد ریال تأسیس و راه‌اندازی شده است، فاز نخست خود را با تمرکز بر فرآیندهای سولفورزدایی از انواع هیدروکربن‌های ترش و میعانات گازی، و تولید بیش از ۲۰ نوع محصول از هیدروکربن‌های سبک برای صادرات و تولید بنزین معمولی و یورو4 سوپر برای مصرف داخلی به بهره برداری رسیده است.
همچنین، فاز تفکیک این مجتمع، با پیشرفت ۸۵ درصدی و افزایش ظرفیت تولید بنزین و گازوئیل به ۳۰۰ هزار لیتر در روز برای مصرف داخلی، در فروردین‌ماه سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید. این فاز نقشی کلیدی در تأمین سوخت باکیفیت و مورد نیاز کشور ایفا خواهد کرد.
راه‌اندازی این مجتمع به‌عنوان نخستین مجتمع پتروشیمیایی در اراضی استراتژیک منطقه ویژه اقتصادی لامرد، نقطه عطفی در توسعه صنعت پتروپالایش و پتروشیمی در جنوب استان فارس محسوب می‌شود.
با تکمیل فازهای توسعه‌ای این طرح، پیش‌بینی می‌ شود که سالانه بیش از ۶۵ میلیون دلار ارزآوری برای کشور به همراه داشته باشد که گامی ارزشمند در جهت تحقق اهداف اقتصادی و صنعتی کشور است.

لازم به ذکر است تولید سالانه ۵ میلیون تن انواع محصولات پتروشیمی در طرح جامع و افق نهایی منطقه ویژه اقتصادی لامرد ترسیم شده است که به همین منظور ۴۰۰ هکتار از زمین های منطقه ویژه اقتصادی لامرد برای احداث مراکز پتروشیمی اختصاص یافته است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تاب‌آوری فولاد سنگان در مواجهه با ناترازی انرژی و محدودیت‌های لجستیکی

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با حضور نمایندگان سهامداران، اعضای هیئت‌مدیره، معاونان و جمعی از مدیران شرکت برگزار شد. در این نشست، عملکرد فولاد سنگان در سال مالی ۱۴۰۴، با وجود محدودیت‌های ناشی از ناترازی انرژی، چالش‌های تأمین کلوخه سنگ آهن، لجستیکی و تحولات ژئوپلیتیکی منطقه، مورد بررسی قرار گرفت و از سوی سهامداران و ناظران، مثبت و قابل‌قبول ارزیابی شد.

تغییر نگرش؛ کلید طلایی تحول بخش معدن

در سال‌های اخیر، هم‌زمان با تشدید چالش‌های اقلیمی، محدودیت منابع طبیعی و ضرورت کاهش شدت مصرف انرژی، صنعت معدن و فلزات در جهان وارد مرحله‌ای تازه از تحول شده است. امروز توسعه این بخش دیگر صرفاً بر پایه استخراج و تولید تعریف نمی‌شود، بلکه پیوند آن با فناوری‌های نو، انرژی‌های تجدیدپذیر، بهره‌وری بالاتر و الزامات توسعه پایدار اهمیت تعیین‌کننده یافته است.

رسانه را هم یک صنعت ببینیم

در طول دو جنگ تحمیلی اخیر، غیر از نیروهای مسلح، امدادگران و کادر درمان، یک صنف دیگر در خط مقدم جنگیدند؛ اهالی خستگی‌ناپذیر رسانه.