اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 271254

تاریخ: 1403/10/17

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 271254

تاریخ: 1403/10/17

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

مدیریت سازمان بورس رضایت بخش بوده است

sena-4lmsb

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی سنا ؛ محمد کعب عمیر، گفت: عملکرد سازمان بورس و اوراق بهادار در تصمیم گیری‌ها و توجه به حفظ حقوق سهامداران، در ۴ ماه اخیر، تا الان، بسیار خوب و رضایت بخش و به موقع بوده است.

او در ادامه با ارزیابی عملکرد وزیر اقتصاد توضیح داد: فقط ۴ ماه از فعالیت وزیر اقتصاد گذشته و نمی‌توان با این سرعت عملکرد و اثر فعالیت‌های ایشان را در بهبود وضع اقتصاد کشور مورد نقد و ارزیابی قرار داد.

کعب عمیر با تاکید بر این‌که می‌بایست به وزیر اقتصاد برای اجرای برنامه‌هایش فرصت داد تاکید کرد: لازم است اثر تصمیمات وزیر اقتصاد بر بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی و همچنین افزایش ارزش پول ملی و ثبات نرخ ارز را در میان مدت و بلندمدت ارزیابی کنیم.

او گفت: نمایندگان مجلس، وکلای مردم و پیگیر بهبود وضع اقتصادی هستند اما باید برای بروز و ظهور آثار برنامه‌های وزیر اقتصاد، که در زمان جمع آوری رای اعتماد مطرح کرده بود، فرصت قائل شویم تا اوضاع بهبود یابد.

 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

استقبال صادرکننده‌های کالا و خدمات از بسته اعتباری سکو/ اعطای تسهیلات برمبنای عملکرد صادراتی در بانک صادرات ایران

بانک صادرات ایران در قالب بسته اعتباری «سکو» به فعالان اقتصادی برمبنای عملکرد صادراتی‌شان تسهیلات پرداخت می‌کند؛ در چارچوب این محصول جدید، بدون نیاز به شرط معدل حساب، امکان دریافت اعتبار در هر ماه فراهم شده است.

فاضلیان: پایگاه‌های داده‌ای سرشماری ثبتی‌مبنا، خطای تخصیص منابع در بخش مسکن را به حداقل می‌رساند

عضو هیات مدیره بانک مسکن با اشاره به آغاز تمهیدات اجرایی سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵، ارتقای نظام آماری کشور از شیوه سنتی به مدل‌های نوین ترکیبی با پایه ثبتی را یکی از ضرورت‌های بنیادین در سیاست‌گذاری بازار مسکن و هدایت هدفمند خطوط اعتباری و تخصیص بهینه منابع دانست.

«ملی ۳۶۰»؛ قاب تازه بانک ملی ایران

نخستین شماره «ملی ۳۶۰»، ماهنامه چندرسانه‌ای بانک ملی ایران، ویژه مرداد ۱۴۰۵ منتشر شد. این رسانه با بهره‌گیری از ظرفیت‌های ویدیو، پادکست، موشن‌گرافیک و روایت‌های تصویری، تجربه‌ای تازه در رسانه‌های بانک ملی ایران رقم زده است.