اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 270057

تاریخ: 1403/10/08

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 270057

تاریخ: 1403/10/08

کپی نشانی خبر

مدرسه ۱۲ کلاسه آل یاسین (ع) با مشارکت بانک صادرات ایران در بجنورد افتتاح شد

مدرسه ۱۲ کلاسه آل یاسین (ع) با مشارکت بانک صادرات ایران در بجنورد افتتاح شد

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌ عمومی بانک صادرات ایران؛ علی‌رضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در حاشیه افتتاح این مدرسه با بیان اینکه در سفر دولت، طرح‌هایی در بخش‌های مختلف از جمله در حوزه آموزش و پرورش به بهره‌برداری رسید، افزود: یک بخش از این پروژه‌ها، در واقع همین پروژه مدرسه ۱۲ کلاسه‌ای است که الان شاهد افتتاحش هستیم و همزمان ۱۲ پروژه دیگر در سطح شهرستان بجنورد و استان خراسان‌شمالی افتتاح شد. مدرسه‌ای که در آن حضور داریم، مدرسه‌ای کاملاً استاندارد و با تجهیزات بسیار مناسب است که بانک صادرات ایران با رویکرد مسئولیت اجتماعی این مجموعه را احداث کرد که جای قدردانی دارد.

در این مراسم که با حضور وزیر، مدیران و مسئولان وزارت آموزش و پرورش، مسئولان استانی و مقامات محلی و همچنین مدیران و اعضای ستاد خیرین مدرسه‌ساز بانک صادرات ایران و مردم شهر بجنورد برگزار شد، پیام محسن سیفی، مدیرعامل بانک صادرات ایران قرائت و مدرسه ۱۲ کلاسه آل یاسین علیهم‌السلام افتتاح شد.

بخشی از پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران که توسط حمداله عظیمی ماسوله دبیر ستاد خیرین مدرسه‌ساز بانک صادرات ایران قرائت شد، به این شرح است:

«خیرین گرانقدر در طول چندین دهه از سال‌های پرفراز و نشیب همت قابل تحسینی را در ساخت، اتمام پروژه‌های نیمه تمام دولتی و تجهیز مدارس بویژه در مناطق کم‌برخوردار برای بهره‌برداری آموزش و پرورش نموده‌اند، اکنون این عزم ملی و حرکت خداپسندانه به یک نماد ارزشمندی تبدیل شده است که یقیناً نسل‌های آینده رهروان پرشور این راه مقدس خواهند بود.

اینجانب از تمامی خیرین مدرسه‌ساز اعم از بانوان محترمه، مردان و جوانان پرشور، موسسات حقیقی و حقوقی به خصوص بانک صادرات ایران که در راه مدرسه‌سازی همکاری و مشارکت می‌کنند، کمال تشکر و قدردانی را دارم.

به امید مشارکت روزافزون همه آحاد جامعه در راه توسعه فرهنگ مشارکت مردمی برای امر مقدس مدرسه‌سازی موفق و مؤید باشید.»

 

کلنگ آغاز احداث این مدرسه با همت ستاد خیرین مدرسه‌ساز بانک صادرات ایران در ۳۱ مردادماه سال ۱۴۰۲ به زمین زده شد و طی ۴۸۵ روز، در زمینی به مساحت ۲۵۰۰ متر مربع و با زیربنای ۱۱۳۹ متر مربع در ۱۲ کلاس با تجهیزات کامل به بهره‌برداری رسید و در اختیار آموزش و پرورش بجنورد در خراسان شمالی قرار گرفت.​

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بازدید مدیر بانك صنعت و معدن استان خوزستان از نیروگاه سیكل تركیبی ۵۰۰ مگاواتی بهبهان

در راستای تداوم بازدیدهای میدانی از طرح‌ها و واحدهای تولیدی تأمین مالی‌شده توسط بانک صنعت و معدن، مدیر استانی خوزستان این بانک از نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۰۰ مگاواتی بهبهان و شرکت تولید برق خوزستان غدیر بازدید کرد.

واگذاری شرکت آلومینای ایران؛ الگویی موفق از اجرای هدفمند اصل ۴۴ در استان خراسان شمالی

 دکتر هادی قوامی نائب‌رئیس اول کمیسیون ویژه جهش و حمایت از تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، واگذاری شرکت آلومینای ایران را قانونی، شفاف و در راستای اهداف اصلی اصل ۴۴ توصیف کرد و آن را الگویی برای واگذاری سایر صنایع دولتی استان خواند و گفت: این واگذاری نمونه‌ای موفق از انتقال مدیریت بنگاه بزرگ و راهبردی به بخش خصوصی دارای اهلیت و سابقه صنعتی است که می‌تواند باعث جهش عملکرد صنایع استان و بهره‌مندی استان به صورت مستقیم و غیرمستقیم از منافع این سرمایه‌گذاری و توسعه اشتغال و رونق تولید و افزایش منابع درآمدی استان شود.