اخبار ویژه |
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 269630

تاریخ: 1403/10/03

کپی نشانی خبر
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 269630

تاریخ: 1403/10/03

کپی نشانی خبر

رونمایی پروژه ابرما یکی از سرویس های نوین مخابراتی است

جعفرپور

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت مخابرات ایران؛ محمد جعفر پور، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در گفت و گوی اختصاصی گفت: در این نمایشگاه ما به سمت اپراتور کلودما و فضای ابری حرکت کرده و گام اول را در این زمینه برداشته ایم. هدف و رویکرد این نمایشگاه ارائه سرویس های ابری، اطلاعات گیمینگ، کلودما و.. خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه تا انتهای سال ۱۴۰۴، یک میلیون و ششصد و پنجاه هزار اتصال فیبر نوری در کل کشور و حتی مناطق محروم و دور افتاده خواهیم داشت، گفت: شعار نمایشگاه تلکام ۱۴۰۳، مخابرات پایدار در عصر هوش مصنوعی است که این مسئله نیاز به اینترنت پر سرعت دارد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اظهار داشت :  باید این مژده را به مردم بدهم که سرعت اینترنت در کل کشور افزایش خواهد یافت و به نسبت آن، هوش مصنوعی نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

مهندس جعفرپور با اشاره به اینکه هوش مصنوعی نیاز به توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و اطلاعاتی دارد، اضافه کرد: زیرساخت ارتباطی فیبر نوری و زیرساخت اطلاعاتی ابر مخابرات ایران خواهد بود که قرار است بستری شود برای توسعه هوش مصنوعی در کشور.

مدیرعامل مخابرات ایران، با تاکید بر اینکه هزینه فیبر نوری در کشور نسبت به کشورهای دیگر پایین‌تر است. تصریح کرد: در تلکام امسال قرار است از پروژه «ابرما» که یکی از سرویس‌های نوین مخابرات ایران است، رونمایی شود. این پروژه در واقع بستر سرویس‌های جدیدی مانند گیم‌پلاس، خدمات خانگی، تجاری و سازمانی خواهد بود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آکادمی مخابرات ایران، حلقه اتصال دانش تخصصی، صنعت و تربیت نیروی انسانی آینده

محمد پناهی رئیس آکادمی مخابرات ایران از توسعه آموزش‌های تخصصی، توانمندسازی پیمانکاران، انتقال تجربه‌های فنی و تقویت پیوند میان دانشگاه و صنعت به‌عنوان محورهای اصلی مأموریت جدید این آکادمی خبر داد.

تا ۳۰ مهر پرداخت کنید، جریمه بخشیده می شود

شرکت مخابرات ایران با اجرای جشنواره بخشودگی جرایم دیرکرد پرداخت صورتحساب، فرصتی برای مشتریان تجاری و سازمانی فراهم کرده است که با پرداخت بدهی خود تا پایان روز ۳۰ مهر ۱۴۰۵، از بخشودگی جرایم دیرکرد بهره‌مند شوند.

حمایت نهادهای ملی و استانی از نمایشگاه آی‌تی‌کانکت مشهد

نمایشگاه آی‌تی‌کانکت مشهد با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، از ۱۴ تا ۱۷ آبان‌ ماه ۱۴۰۵ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی مشهد برگزار می‌شود.