اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 268390

تاریخ: 1403/09/19

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 268390

تاریخ: 1403/09/19

کپی نشانی خبر

تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه منطقه آزاد ماکو رقم می زند

11806242_384

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه آزاد ماکو؛ حسین گروسی در جمع دانشجویان منطقه به مناسبت روز دانشجو افزود: مهمترین الگوی آموزشی مسلمانان، ائمه اطهار و امامان معصوم (ع) می‌باشد و این افتخار بزرگی است.

وی بیا بیان اینکه ایران اسلامی در طول قرون گذشته شاهد شکوفایی دانشمندانی همچون فارابی، ابن سینا و خواجه نصیر الدین طوسی بوده اضافه کرد: تولیدات علمی این دانشمندان هم اکنون به عنوان مرجع و منبع در دانشگاه‌های جهان شناخته می‌شود.
گروسی با بیان اینکه دانشمندان ایرانی در تمامی عرصه‌های علمی جهان شهره هستند اضافه کرد: به همین دلیل آینده بسیار روشن برای قشر تحصیل کرده کشورمان پیش بینی می‌کنم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو خاطرنشان ساخت: به برکت وجود منطقه آزاد ماکو می‌توان در کنار صنعت و تجارت از علم و دانش نیز با بهره گیری و تعامل با بهترین دانشگاه‌های سرزمین اصلی و کشور‌های همجوان نیز بهره برد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رسانه را هم یک صنعت ببینیم

در طول دو جنگ تحمیلی اخیر، غیر از نیروهای مسلح، امدادگران و کادر درمان، یک صنف دیگر در خط مقدم جنگیدند؛ اهالی خستگی‌ناپذیر رسانه.

استقلال و خودکفایی/شعار ما میتوانیم/نقش تولید ملی در اقتدار کشور

استقلال و خودکفایی، در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، تنها یک هدف اقتصادی نبود؛ بلکه پایه عزت ملی، اقتدار کشور و شرط ایستادگی در برابر فشارهای دشمنان به شمار می‌رفت. ایشان همواره تأکید داشتند که ملتی می‌تواند مستقل و سربلند بماند که روی پای خود بایستد و نیازهای اساسی خود را با تکیه بر توان داخلی تأمین کند.