اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 268036

تاریخ: 1403/09/18

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 268036

تاریخ: 1403/09/18

کپی نشانی خبر

پتروفن ۱۴۰۳، هفته اول دی‌ماه برگزار می‌شود

photo15437048958

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، فوزیه مروت با بیان اینکه این همایش دوم تا چهار دی‌ماه برگزار خواهد شد، اظهار داشت: این همایش مهم‌ترین رویداد نوآوری صنعت پتروشیمی کشور باهدف تعمیق فناوری و نوآوری است که با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاددانش بنیان ریاست‌جمهوری برگزار خواهد شد.

این رویداد به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری و باهدف اشتراک دانش و استفاده از تجارب موفق اکوسیستم دانشی کشور هرساله برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است بزرگترین رویداد ارائه نیازهای فناورانه صنعت پتروشیمی در هفت حوزه، «مواد شیمیایی و کاتالیست»، «تجهیزات ثابت و دوار»، «برق و ابزار دقیق» ،«بهبود و تحول در فرایند»،«آب، انرژی، محیط زیست»،«دانش فنی فرایندی و توسعه محصول» و «دیجیتالیزاسیون» و برگزاری نشستهای تخصصی متناسب با نیاز اعلامی شرکت‌های گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس ، با هدف همرسانی نیاز شرکتهای زیرمجموعه با زیست بوم فناوری و نوآوری کشور ، در پتروفن ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

گفتنی است، جوایز نوآوری صنعت پتروشیمی به شرکت‌های پیشرو در اختتامیه همایش، اهدا خواهد شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

نقشه راه «بارز» برای جهش تولید و سودآوری؛ توسعه ظرفیت، محصولات جدید و تکمیل زنجیره ارزش/بارز در مسیر توسعه ظرفیت، فناوری و سهم بازار

گروه صنعتی بارز در حالی برنامه‌های توسعه‌ای خود را برای افزایش ظرفیت تولید، تکمیل زنجیره ارزش و تقویت جایگاه خود در بازار تایر کشور دنبال می‌کند که ظرفیت تولید این مجموعه به حدود ۱۶۰ هزار تن رسیده و بارز کردستان نیز به بزرگترین تولیدکننده تایر سواری کشور تبدیل شده است.

تاکید معاون وزیر صمت بر همراهی با پاکسان برای استمرار تولید

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در بازدید از شرکت پاکسان، بر رویکرد حمایتی این وزارتخانه و حداکثر همکاری برای رفع موانع تولید، تسهیل تأمین مواد اولیه و پشتیبانی از استمرار فعالیت این شرکت تأکید کرد.