اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 268012

تاریخ: 1403/09/18

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 268012

تاریخ: 1403/09/18

کپی نشانی خبر

وزارت نفت به تعهدات گازی خود در قبال فولادسازان عمل کند

photo15433536693

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران؛ دبیر انجمن فولاد ادامه داد: صنعت فولاد فقط 5 درصد از گاز کشور را مصرف می کند اما همین میزان هم متاسفانه تامین نمی شود و در چند روز اخیر حتی شاهد قطع گاز برخی کارخانجات بوده ایم! این در حالی است که اگر فولادسازان بتوانند تولید کنند و درآمد داشته باشند، این توان را خواهند داشت که در مسیر توسعه حوزه انرژی کشور از جمله میادین گازی، ذخیره سازی و بهینه سازی الگوی مصارف خانگی نیز نقش موثری ایفا کنند.

وی با انتقاد از نحوه برخورد شرکت ملی گاز با صنایع فولادی گفت: بیش از دو ماه است که برای یاری دولت در خصوص تامین گاز صنعت فولاد اعلام آمادگی کرده ایم و از شرکت ملی گاز خواسته ایم با برگزاری جلساتی، برنامه کارشناسی مشترک بین وزارتخانه های نفت، نیرو، صمت و مشارکت این انجمن در خصوص تامین گاز و برق تولیدکنندگان زنجیره فولاد تهیه شود اما شرکت ملی گاز حتی پاسخ مکاتبه ما را هم نداده است!

دبیر انجمن فولاد با تقدیر از پیگیری های مجدانه وزارت صمت برای تامین انرژی مورد نیاز واحدهای تولیدی تصریح کرد: ضمن آنکه محدودیت های ملی کشور در حوزه انرژی را درک می کنیم اما در عین حال از وزارت نفت هم انتظار داریم به صورتجلسه های توافق شده خود با وزارت صمت که همین محدودیت ها را هم در نظر گرفته، متعهد باشد و سهمیه گاز مورد نیاز فولادسازان را تامین کند چرا که اگر صنعت نتواند تولید کند، در نهایت اقتصاد ملی و مردم کشور متضرر خواهند شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

از خط تولید تا خط قهرمانی؛ فولاد هرمزگان برای کارگرانش می‌جنگد

بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال ساحلی فولاد هرمزگان با همراهی مدیر امور ورزش حرفه‌ای و سایر عوامل اجرایی این باشگاه برای بازدید از فرایند تولید، راهی کارخانه فولاد هرمزگان شدند و ضمن دیدار و عرض خداقوت با کارگران، مهندسان و نیروهای زحمت‌کش این کارخانه تعدادی البسه ورزشی تقدیم این عزیزان کردند.

برگزاری سمینار آموزشی ایمنی و پیشگیری از حوادث ناشی از کار در شرکت آلومینای ایران

همزمان با ۷ مهرماه، روز ایمنی و آتش‌نشانی، سمینار تخصصی «ایمنی و پیشگیری از حوادث و بیماری‌های ناشی از کار» با حضور سرپرست مدیریت مجتمع آلومینای ایران، معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان جاجرم، اعضای شوراهای اسلامی کار استان و مسئولان ایمنی واحدهای کارگری در شرکت آلومینای ایران برگزار شد.