اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 267651

تاریخ: 1403/09/08

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 267651

تاریخ: 1403/09/08

کپی نشانی خبر

اقدام آلومینای ایران در اجرای طرح پویش بذرپاشی و بذرکاری در منطقه گلبینی

IMG_20241128_130525_448

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت آلومینای ایران؛ این طرح به منظور حفظ و صیانت از محیط زیست طبیعی و در راستای تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت آلومینای ایران و اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جاجرم در روز سه شنبه ۶ آذرماه اجرا گردید.

IMG_20241128_130521_048

طرح مذکور با هدف احیای پوشش گیاهی و افزایش تنوع زیستی در منطقه، به وسعت ۱۶۰ هکتار و با استفاده از گونه گیاه دارویی و ارزشمند باریجه انجام گرفت. این اقدام با مشارکت فعال جامعه محلی و حضور کارکنان شرکت آلومینای ایران صورت پذیرفت.

شرکت آلومینای ایران با اجرای این پروژه، عزم خود را برای حفاظت از منابع طبیعی و ارتقاء آگاهی عمومی در زمینه اهمیت حفظ محیط زیست نشان می‌دهد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آگهی دعوت مجمع‌عمومی عادی فوق‌العاده صاحبان سهام شرکت پاكسان

بدینوسیله از کلیه سهامداران محترم شرکت پاکسان (سهامی عام) یا نمایندگان قانونی ایشان دعوت به عمل می‌آید در جلسه مجمع‌عمومی فوق‌العاده این شرکت رأس ساعت ۱۰ صبح روز شنبه مورخ ۱۴۰۵/۰۵/۲۴ در محل تهران کیلومتر ۸ بزرگراه متوسلیان(فتح) شرکت پاکسان سالن اجتماعات حضور به هم رسانند.

«کچاد» با رشد ۲۶ درصدی درآمد، جایگاه خود را تثبیت کرد

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به ۳۱ تیر ۱۴۰۵، تصویری از تداوم ثبات عملیاتی و رشد درآمدی خود ارائه کرده است؛ گزارشی که نشان می‌دهد این شرکت در چهار ماه نخست سال مالی، ضمن حفظ سطح تولید در بخش‌های مختلف زنجیره فولاد، توانسته از بهبود نرخ فروش محصولات نیز بهره‌مند شود.